OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Hvorfor du skal vælge et massivt egetræsbord

Scroll ned

Hvorfor skal du vælge et massivt egetræsbord?

Et spisebord i eg giver dit hjem et trendy look og er med til at skabe en moderne hyggelig atmosfære. Hvis du vælger et massivt egetræsbord fra os, er du sikret kvalitet og et holdbart bord.

Massive egetræsborde kan noget særligt i forhold til andre møbler. Det er et bord dine gæster lægger mærke til og det er fordi at borde i træ udstråler kvalitet og eksklusivitet, især massive plankeborde.

Vi har i flere år fremstillet plankeborde i alle størrelser, og du er derfor også sikret dansk kvalitets håndværk. Du kan vælge at få lavet et plankebord i eg og her har du flere muligheder. Blandt andet kan du vælge et massivt egetræsbord med udtræk, således der er plads til alle dine gæster. Derudover er du også selv med til at vælge bordben. Vi har et meget stort udvalg af ben, og du kan med stor sandsynlighed også finde et sæt bordben der passer til din spisestue og boligindretning. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er alle ben der passer til massive spiseborde.

plankebord 3 planker eg med natur olie

 

Design og beregn

 

Design et massivt spisebord på mål

Vi laver plankeborde med 1,2 eller 3 planker. Ønsker du flere er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Du kan ligeledes vælge at få et planke sofabord eller spisebord. Et planke spisebord kan både være kvadratisk eller rundt. Et rundt plankebord med udtræk giver dig ekstra plads. Designer du dit eget plankebord i eg kan du også selv vælge stil og kant. Det rustikke valg giver dig planker med spil i. Der er tydelige årer og knaster. Dette valg går godt sammen med naturlige kanter, som giver træet nyt liv hjemme hos dig.

Du kan også vælge at få et stilrent bord, her er der udvalgt planker med så få knaster som muligt og med en ensformet overflade. Du har mulighed for at vælge naturkanter eller hvor kanterne er skåret med 15 eller 90 grader.

Dine valg er med til at skabe det færdige produkt og alle borde er derfor også forskellige, da valgene såsom kant og stil er bestemmende for udseendet af bordet.

Rundbord plankebord eg

Vælg mellem 4 olietyper til egetræsbord

Du kan vælge mellem fire forskellige typer olier. Olie er igen med til at ændre udseende på massive spiseborde. Du har mulighed for at vælge, hvidpigmenteret-, valnød-, natur eller ibenholt olie.

Den hvide olie giver bordet et lysere udseende og et lyst egetræsbord passer godt ind i spisestuen.

Valnød olie giver plankebordet en rødlig glød. Olien passer godt til de lidt mørkere rum, og kan give egetræsbordet et stemningsfuldt udtryk.

Natur olien er den mest neutrale olie, og ændrer ikke voldsomt på farven af træet. Derimod fremhæver den årerne og træets detaljer. Ligeledes kan naturolie give træet et nyt strålende udseende.

Ibenholt olie er lige som valnød olien med til at ændre farven, hvor ibenholt giver træet et sort/brunligt skær. Den giver bordet et helt unikt udseende, og passer godt til den moderne spisestue.

Uanset hvad du vælger når du designer et plankebord, så kan du være sikker på at et massivt plankebord i spisestuen giver dit hjem noget ekstra, og som kan være med til at gøre aftensmaden til en begivenhed i sig selv.

Plankebord i eg 3 planker, hvid olie, naturkanter, 100x200 cm med 2 tillægsplader og skrå ben i eg

 

Relateret produkter :

 

 • IMG_20210415_125645_2_rammestel-galvanisere_ibenholt oil_Color

  Plankebord Eg – 2 planker – Ibenholt olie

  Suggested Price: 8.000,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Rustik rundt bord - Eg - Ø 95-230 cm

  Rustik rundt bord – Eg – Ø 95-230 cm

  12.200,00 kr.26.200,00 kr.
  Vælg muligheder
 • IMG_20210415_125645_corner_valnod_Color

  Plankebord Eg – 3 planker – Valnød olie

  Suggested Price: 8.000,00 kr.
  Vælg muligheder
 • IMG_20210415_125645_HVID_Color

  Plankebord Eg – 3 planker – Hvid olie

  Suggested Price: 8.000,00 kr.
  Vælg muligheder

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER