OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

5 grunde til at vælge plankebord i egetræ

Scroll ned

Hvorfor skal du vælge et bord i egetræ?

Når du skal vælge nye møbler, er det blevet meget populært med træbord i eg. Vi arbejder selv meget med egetræ, da træsorten er god til møbler. Vi har fundet 5 grunde til hvorfor et træbord i eg er det bedste valg.

Plankebord 2 planker egetræ

1: Eg er holdbart og ideelt til plankeborde

Træsorten er utrolig holdbar. kerneved, som er den inderste tunge del af træets stamme, indeholder garvesyre. Det er med til at gøre egen til en af de stærkeste træsorter. Og det er også grunden til at eg er så populært til møbler, gulve og byggemateriale. Faktisk kan kerneved af eg holde i op til 125 år – dog kun hvis det står overdækket uden kontakt med vand og jord.

Eg er en hård og tung træart, og derfor også ideel til massive plankeborde.

Derudover kan egetræsmøbler vedligeholdes. Hvis du plejer dit egetræsmøbel med slibning og olie når det er nødvendigt, kan møblet holde i flere årtier.

2: Egetræsmøbler er tidsløs

Som nævnt tidligere er eg et meget populært valg til træborde og møbler generelt. Faktisk er mange danskeres foretrukne valg et bord i eg, når der skal købes nye møbler. Egetræ er en lys og indbydende træsort, som passer ind i de flestes hjem. Træsorten passer f.eks. godt ind i lyse rum og kan sagtens sammensættes med andre typer træ i indretningen.

plankebord 3 planker eg med natur olie

3: Egetræ giver rummet et nordisk vibe

træborde i eg findes i dag i mange forskellige varianter og udformninger. Derfor gælder det også om at finde den model der passer bedst ind hjemme hos dig. Idet eg er et tidsløst valg, så mener vi derudover også at egetræsmøbler, herunder plankeborde i eg, er perfekte til det skandinaviske hjem. Eg passer generelt godt ind i den nordiske stil.

Den nordiske stil er tæt forbundet med naturen, da materialerne oftest kommer fra skov og marker. Også træmaterialerne er med til at skabe et dekorativt look i rummet, da træets udseende og struktur kan give rummet en helt ny stil. Det er især den lyse træfarve der associeres med den nordiske stil.

4: Eg = kvalitet

Vælger du et træbord i eg, så er du sikret naturligt materiale af topkvalitet. Fordelen med den ekstra holdbarhed og det lyse look, gør at egetræ er attraktivt og ofte det bedste valg. Et egetræsbord kan ses som en investering, da det holder i lang tid.

Eg er et sikkert valg, både i forhold til design og materiale.

Eg plankebord - web

5: et unikt valg

Vælger du et plankebord i massivt træ er du sikret et unikt bord som ingen andre har. Alle vores borde er håndlavet af massivt planketræ. Træet er udvalgt af vores kompetente snedkere, og de tager hånd om alle detaljer i træet, således det færdige produkt udstråler kvalitet i højklasse.

Et plankebord i eg kan desuden designes efter dine ønsker. Det betyder blandt andet at det er muligt at vælge mellem 4 forskellige olie behandlinger; valnød, hvid, ibenholt eller natur. Hver olie giver træet et anderledes udseende alt efter hvad du vælger.

Du kan også vælge udseendet af kanten på bordet, altså hvilken vinkel du ønsker bordets kant bliver skåret i. Du kan også vælge at beholde naturkanten på træet, som igen er med til at give plankebordet et helt unikt udseende.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER