OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Vilkår for handel på planke-bord.dk

 

 

HANDELSBETINGELSER

 

Bestilling

Planke-bord.dk stræber efter at kunne tilbyde branchens bedste service. Alle ordrer som vi modtager inden kl. 14:00, sender vi samme dag. Gælder kun i hverdagene Mandag – Fredag. Ordrer som vi modtager i weekenden, bliver behandlet og sendt Mandag.

Ved bestilling af specialproducerede varer er leveringstiden 4-6 uger, denne oplyses ved bestilling.

 

Produkter

Planke-bord.dk sælges produkter i eget brand samt eksterne brand. Alle produkter lever op til dansk lovgivning. På Planke-bord.dk bliver der løbende opdateret med nye produkter.

 

Betaling

Priser på Planke-bord.dk er angivet i DKK og inkl. moms. Alle priser er dagspriser.

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Visa Dankort, Visa Electron, Mobilepay og MasterCard.

Der kræves ikke gebyrer for betaling på planke-bord.dk.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort (Visa el. MasterCard), reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden.

Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik herwww.ViaBill.com/kredit

Ved bankoverførsel, check el.lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Betaling for special producerede varer skal ske i forbindelse med at varen sendes.

 

Levering

Fragtomkostninger beregnes automatisk når du kommer til betalingsmodulet på Planke-bord.dk. Vi stræber efter at kunne levere din ordre indenfor 1-3 hverdage. Hvis din vare er i restordre, vil du blive oplyst om det på webshoppen og på ordrebekræftelsen.
Du vil modtage en e-mail, når ordren er blevet sendt fra os.

Under bestillingen kan du vælge, hvordan du vil have dine varer sendt. På ordrebekræftelsen vil du kunne se hvordan dine varer er blevet sendt.

Der er mulighed for at du kan afhente dine bestilte varer på Planke-bord.dk`s fysiske adresse i Middelfart, hvis dette er en valgmulighed ved bestilling.

Priser på levering af plankeborde findes under Levering/fragt.

 

Afhentningstider

Mandag – Fredag: 8:00-15.00

Lørdag: 10:00-12:00 – Efter aftale

Søndag: lukket

 

Afhentningsadresse

Planke-bord.dk ApS
Langelandsvej 8B
5500 Middelfart
Tlf. 71 963 863

Husk altid at oplyse dit ordrenummer ved henvendelse til Planke-bord.dk så vores kundeservice hurtigt kan hjælpe.

Ved afhentning af special producerede varer medbring kvittering for betaling, inden varen kan udleveres.

De fleste varer sendes med GLS og BRINK Transport. Plankeborde bliver sendt med  Thortrans A/S som udelukkende har med møbel logistik at gøre.

Alle oplyste fragtpriser på siden er gældende i Danmark kontakt os for yderlig information om levering i Sverige, Norge og Tyskland.

 

Generelle vilkår ved bestilling af plankeborde

Din vare er lavet i 100 % møbel tørt træ i højeste kvalitet.
Træet er ovntørret ned til ca. 10 %.

Dette er for at reducere hvor meget træet arbejder og ændrer sig over tid. Selvom træet er møbel tørt, er det naturmateriale, et såkaldt hygroskopisk materiale. Dvs. at træet optager og afgiver fugt, afhængigt af den omgivende temperatur og relative luftfugtighed. Træet indstiller sig således over tid, afhængig af træart og dimension til det aktuelle omgivende klima.

Derfor skal du sørge for at rummet ikke er for varmt/koldt, dvs. produktet skal stå i normal stuetemperatur. Bemærk det må IKKE stå op af en radiator eller brændeovn, og der anbefales altid der eftermonteres filt under bordben, hvis bordet skal stå direkte mod flise eller trægulv, for at undgå skader.

Selvom vi har taget alle vores forholdsregler, så kan vi ikke garantere 100 %, at der vil komme revnedannelser. Dette tolker vi som regel ikke som en reklamation, da det er en naturlig proces.

I de første 14 dage er det også vigtigt, at du ikke stiller glas eller andet direkte på bordet, da olien skal være helt gennemhærdet.

 

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives til info@planke-bord.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, men det er ikke et krav hos os – du kan også bare sende varen tilbage.

Ved returnering af varerne bedes du vedlægge en seddel med årsagen til returnering. Derudover bedes du vedlægge din ordrebekræftelse eller dit ordrenummer, så vi har mulighed for at identificere hvor pakken kommer fra.

 

Ved bestilling af specialproducerede varer fx. plankebord, sofabord, el. højbord, er der INGEN fortrydelsesret efter at billeder af plankerne er godkendt.

Ved bestilling af specialproducerede ben, hylder og bordben i træ samt tilskåret ben, er ordren bindene efter betaling, og herefter er der INGEN fortrydelsesret.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Det betyder også, at vi fratrækker det beløb, som vi bliver pålagt, hvis du nægter at modtage ordren, eller hvis du ikke henter pakken i pakkeshoppen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Bordben, Plankeborde, Stole, Tøjstativer, Lammeskind.

Udgifterne for returnering, kan du se her https://planke-bord.dk/produkt-kategori/returfragt/

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Hvis du vil være sikker på at få alle pengene retur, skal du behandle emballagen forsigtigt og kun afprøve varen forsigtigt på samme måde, som man normalt vil få lov til i en fysisk butik.

 

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings form, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), –

uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Planke-bord.dk
Langelandsvej 8B
5500 Middelfart
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation eller mangler på din vare bedes du sende os en mail på info@planke-bord.dk, gerne med billeder af fejlen eller du kan kontakte os på tlf. 71 963 863.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi anbefaler at du kontakter os og vi sender en retur labels. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

OBS: Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til BRINK Transport, GLS eller THOR Trans, for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Planke-bord.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på planke-bord.dk er Morten Pedersen

Som registreret hos Planke-bord.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@planke-bord.dk

 

Cookies

På Planke-bord.dk acceptere du at vi anvender cookies. En coockie er en lille tekstfil som lægges ind på din computer. En coockies aflæser hvad der sker under dit besøg på Planke-bord.dk udover det kan den genkende dig når du besøger os næste gang. I dag vil din computer modtage en cookie fra alle hjemmeside du besøger. Så bare rolig det er ikke en virus eller et program. Det er bare en lille datafil.

 

Designside

Når du laver en beregning på vores designside accepterer du ved at trykke SEND, at modtage relevante e-mails om vores produkter og tjenester. Dette står under afsnittet SEND på designsiden og det bliver også bekræftet i mailen med prisoverslag. Dine oplysninger bliver gemt i Mailchimp og bliver ikke videregivet til 3 part.

 

E-mail markedsføring

Når du opskriver dig til nyhedsbrev fra os (på betalingssiden under et køb eller på tilmeldingssiden til nyhedsbrev) bekræfter du at vi må sende dig markedsføring til den oplyste e-mail adresse. Dine oplysninger bliver gemt i Mailchimp og bliver ikke videregivet til 3 part.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Morten Pedersen tlf. 71 963 863 eller pr. mail info@planke-bord.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17. marts 2021

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER