OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Design og beregn pris på unikke plankeborde

Du kan her på siden designe dit eget unikke plankebord efter mål. Du kan på samme tid også beregne forskellige priser på plankeborde, der passer til netop dine behov. Der er her både tale om klassiske firkantede spiseborde og sofaborde samt mere moderne runde borde. Du vælger i beregneren helt selv både træsort, antal planker, mål og stel/bordben, og du får så en pris på dit unikke plankebord. Udfyld beregneren og bestil dit unikke plankebord efter mål allerede i dag – så går vi i gang med det så hurtigt som muligt!

Vi leverer den bedste service

Vi holder dig selvfølgelig opdateret igennem hele processen, specielt i forhold til træet og oliebehandlingen. På den måde har du mulighed for at komme med indvendinger, inden dit plankebord på mål står færdigt og klart til dig. Du er med andre ord med på værkstedet fra start til slut, så vi sørger for at du ender ud med dit drømmebord – et bord, som passer ind i dit hjem og som du vil elske i mange år fremover.

Afhentning eller levering lige til døren

Dit færdige plankebord kan du selv afhente i vores showroom i Middelfart. Hvis du dog ikke bor lige i nærheden af Middelfart, så kan du også enten få det leveret til kantstenen eller du kan modtage et godt tilbud på både levering, montering og indbæring af dit unikke plankebord.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores plankeborde på mål – eller hvis du bare har behov for at se, føle og lugte vores lækre plankeborde – så kan du altid komme forbi vores showroom i Middelfart. Her kan vi sammen tage en dialog om dine specielle behov til et bord. Se vores åbningstider her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på på 71 963 863 eller via info@planke-bord.dk – eller du kan udfylde vores formular og beskrive dine ønsker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud på dit unikke plankebord.

1

Vælg antal planker

2

Vælg træsort

3

Vælg ønsket mål

4

Vælg ønsket stel

5

Få prisen beregnet

Design dit drømmebord

Design og beregn prisen på dit unikke plankeborde her.

Trin 1

Vælg antal planker

Trin 2

Vælg Træsort

Trin 3

Vælg ønsket mål

Trin 4

Vælg ønsket stel

Trin 5

Få prisen beregnet

Plankebord beregner
Vælg bordtype *
Vælg bordtype, antal planker
Vælg træ (1 planke)
Vælg træ (2 planker)
Vælg træ (3 planker)

Vælg ønsket mål

?

Stilren: Årer tegningerne er strømlinede og der er så få knaster i træet som muligt.

Rustik: Der er liv i årerne og der er knaster i træet, som er udfyldt med epoxy.

Vælg olie

Vælg olie

Vælg olie

Vælg olie

Vælg kanter

Vælg kanter

Vælg tillægsplader

Vælg tillægsplader

Trin 4 - Vælg stel (Plankebord)
Trin 4 - Vælg stel (Sofabord - lille)
Trin 4 - Vælg stel (Sofabord - stor)
Trin 4 - Vælg stel (Rundt plankebord - lille)
Trin 4 - Vælg stel (Rundt plankebord - mellem og tynd)
Trin 4 - Vælg stel (Rundt plankebord - stor)
Trin 4 - Vælg stel (Rundt plankebord - stor)

Ønsket leveringmetode

Ønsket leveringsmetode

Få din pris

For at få fuldende processen, skal du indtaste dine oplysninger i nedenstående formular. Du vil indenfor få minutter modtage en mail med pris overslag på dit unika plankebord.

Ved at udfylde ovenstående felter og klikke på ”SEND”, accepterer du at modtage relevante e-mails om vores produkter og tjenester.*

FORRIGE SIDE

Klar til salg borde

Hos planke-bord.dk har du ikke kun mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, men også mulighed for at se vores færdiglavede plankeborde som er klar til salg

Klar til salg borde
NYHEDSBERV HER