OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Tilmeld nyhedsbrev fra Planke-bord.dk

Scroll ned

Tilmeld nyhedsbrev

Vi passer på dig. Dine oplysninger deles ikke med 3. part. Læs vores persondatapolitik HER.

Få gode tilbud og nyheder direkte i indbakken

Tilmeld nyhedsbrev her på siden og modtag mails fra os 1-2 gange om måneden eller når der er gode tilbud. Du får dem direkte i din indbakke.

Vi sender nyhedsbreve om større udvidelser af sortimentet, nyheder på shoppen, tilbud (også eksklusive til vores abonnementer), samt kampagner på udvalgte varer.

Få et indblik i vores håndværk og vær med når der sker nyt! Tilmeld nyhedsbrev og få inspiration og billeder af vores plankemøbler. Vi har fokus på høj kvalitet og dansk design.

Find inspiration til boligen

Ønsker du mere inspiration? Udover at skrive dig op til nyhedsmail her på siden, kan du også følge os på de sociale medier.

Find os på Pinterest, Instagram, Facebook og LinkedIn. Vi opdaterer løbende med kundebilleder, indblik fra værkstedet med mere.

Du finder et stort billedarkiv på Facebook og Instagram af vores tidligere arbejde og leverede plankeborde. Mange kundebilleder fra glade kunder er tidligere blevet delt.

Og finder du noget interessant kan du altid besøge os i Middelfart, hvor vi har et stort showroom. Vi håber at få lov til at lave dit nye plankebord. Find åbningstider HER.

showroom

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER