OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Bænk i Eg

Scroll ned

Mere om Bænk i Eg

Plankebænk

En bænk i eg er helt unik. Den passer godt ind til entreen, stuen eller køkkenet.

Vores bænke er kvalitetshåndværk. De bliver fremstillet efter dine ønskede mål og vi bestræber os efter at levere et produkt i højeste kvalitet, hvor der er fokus på alle detaljer.

Egetræ

Egetræ er ideel til bænke idet træsorten er meget holdbar. Faktisk kan man regne med at eg der sættes op i overdækket udemiljø uden kontakt til jord og vand har en varighed på 50 til 125 år. Selvfølgelig vil der være almindelig slitage af bænken, hvis den bliver anvendt meget.

planketræ på en bænk i eg er grågul, men ved længere lyspåvirkning kan træets farve ændre sig naturligt til en brunlig kulør.

Tonen på træet påvirkes ligeledes af den påførte oliebehandling. Olien du vælger til bænken kan være med til at ændre udseendet på egetræsbænken.

Hos os kan du vælge mellem fire forskellige olier. Ibenholt-, valnød-, hvid- og natur olie er ideel til planketræ.

Vi har fået lavet vores egen italienske kvalitetsolie. Du er dermed sikret i at få en flot bænk, der står skarpt i dit hjem.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER