OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Vælg det rette understel til din bordtype

Scroll ned

Find det perfekte understel i dag! Hos planke-bord.dk har vi et fantastisk sortiment af understel til alle typer af borde. Vi har derfor valgt at lave dette lille blogindlæg for at forklare de mange fordele ved at vælge et understel til netop din bordplade. Vi bruger vores spisebord flere gange dagligt, det er derfor vigtigt at have et spisebord man sidder godt ved, og som ser æstetisk godt ud i forhold til den øvrige del af boligens indretning.

Har du allerede et spisebord, men ønsker at udskifte ben eller hele understellet, er det vigtig at du finder et understel du syntes passer godt til din smag, dernæst skal du have fokus på at stellet også skal kunne bære vægten af den bordplade du har tiltænkt til projektet.

Vælg et flot understel til dit plankebord

Når der skal findes ben eller stel til dit plankebord skal det vælges med omhug. Du har sikkert brugt langt til på at finde de rette planker, og lagt en masse hårdt slid i, for det skal at blive dit helt eget unikke drømme plankebord. Hvorfor så ikke også bruge den fornødne tid på at finde de rette bordben. Her på siden finder du stor inspiration til at kunne finde det helt rette understel, da plankeborde er vores speciale. Du finder her et stort galleri med forskellige løsninger til at finde det perfekte understel.

Understel til sofabord der hitter

Et sofabord er ikke bare et bord. Få skabt noget skønhed og eksklusivitet med det rette understel til sofabord. Der er en grund til at dit sofabord er lavet i holdbare materialer, der med sikkerhed kan gå i generationer efter generationer, derfor må du heller ikke gå på kompromis når understel til sofabord skal vælges. Smukke former og materialer der går hånd i hånd med en perfekt finish. En lang levetid er både skånsomt for miljøet og din pengepung.

Marmorplade med de rigtige ben

Marmorplader findes i mange former, runde, firkantede, rektangulære og ovale. Derfor kan det være svært at finde det helt rigtige understel.

Udover formerne er det store spørgsmål altid: Hvor finder jeg noget der kan holde til den tunge plade? Dette har vi naturligvis også en løsning til, alle vores understel er naturligvis lavet så det tåler en tyng marmorplade.

Dernæst støder vi ofte på spørgsmålet: Hvordan fastgøres marmorpladen til understellet? Der anbefaler vi altid at bruge en form for montagelim eller fuge, mange af vores stel der er velegnet til marmorplader, kan nemlig stå af sig selv, du påføre derfor bare montagelim på understellet top plade / flange, og ligger derefter pladen på stellet.

  • stjernestel 90 x 90 skygge

    Bordstel – Stjernestel – Sort – 90 x 90 cm

    1.899,00 kr.
    Vælg muligheder

Understel til rundt spisebord

Vær med på moden og vælg et rundt spisebord, uanset om du er til træ, plast, gals eller marmor, har formen af dit spisebord noget at sige. Et rundt spisebord giver anledning til store selskaber uden at det fylder helt vildt, derudover slipper du også for at nogle i selskabet får den kedelige bordende. Er du træt af at alle borde ligner hinanden, kan du altid skifte understel. Det giver en ny oplevelse af dit spisebord og et personligt præg.

Et spisebord skal da have et robust fodfæste

Et spisebord er familiens samlingspunkt, og skal derfor stå som et smykke i stuen. Med det rette understel til spisebord, får du en skulpturel oplevelse af dit bord. Et spørgsmål vi ofte får er: Hvor meget plads bruger et spisebord? Dertil vil svaret altid være, det afhænger meget rummet det skal placeres i, som grundregel skal der minimum bruges 110-120 cm på hver side af spisebord før der kommer en væg. Med den optimale plads og det perfekte understel til spisebord har du styr på pladsen der er klar til hverdagsbrug.

Understel til alle bordtyper

 

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER