OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Tøjstativer i rør giver din garderobe et løft

Scroll ned

New Yorker garderobe med tøjstativer i rør

Har du altid ønsket dig en walk-in garderobe i råt moderne look. Det kan du få nu. Vi har et udvalg af tøjstativer og stænger i rør. De giver det her fede industrielle udseende til dit soveværelse og garderobe. Du får en minimalistisk, men funktionel stang til tøjbøjlen. Her kan du let og elegant hænge dit tøj med stil.

Flere forskellige modeller af tøjstativer gør at du let kan mikse og matche således du får lige den garderobe eller skab som du ønsker dig. Du finder hele udvalget af tøjstænger og knager her.

Tøjstang model Allberte (på mål)

Tøjstativ i vandrør giver et råt look

Tøjstativer i vandrør giver et råt look med den metalliske farve på rørene. Vandrørene bliver tilskåret dine valgte mål og du får lige den størrelse du ønsker. Vi har flere størrelser at vælge imellem. Du kan ligeledes vælge mellem 20 cm eller 30 dybde på beslagene ind til væggen. Det passer godt til en tøjbøjle.

Model Isabell er beregnet til montering i et hjørne, hvorimod model Allberte og Zille kan monteres direkte ind mod en enkelt væg. Model Emma og Mille har begge fødder, og står selvstændigt på gulvet.

Uanset hvad du vælger, får du en minimalistisk tøjløsning lavet i vvs vandrør som giver et unikt moderne råt udseende i indretningen.

Industrielle tøjstænger i rør til soveværelset

Bor du i en lille lejlighed og ønsker at få lidt New Yorker stil over garderoben eller har du et stort walk-in skab som skal opgraderes? Vores tøjstanger passer godt ind begge steder og da du selv vælger længden kan du få lige den løsningen der passer bedst til din bolig.

Tøjstativ model Mille H 160 x B150

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER