OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Stor sofa med plads til hele familien

Scroll ned

Leder du efter en stor sofa?

Lido serien findes i 5+ farver og flere modeller til dine behov, også hvis dette er en stor sofa med ekstra plads. Derudover er sofaerne alle stilrene og moderne, som gør at de passer godt ind i alle stuer.

Du kan kombinere 2 mindre sofaer, eventuelt 2,5 og 3 personers. Eller du kan få en af de største sofaer vi har i sortimentet og få nok siddepladser til hele familien. Med en U-sofa har du ekstra plads, men den kræver også at du har en større stue. Find alle sofaer her.

Sofa med plads til hele familien

De populære sofaer kommer i flere størrelser. En stor sofa i hjemmet kan give ekstra siddepladser. Er du i tvivl om hvilken sofa til stuen du skal vælge, men vil have god plads. Så skal du tjekke vores U-sofa ud, der som navnet antyder har 2 chaiselongs på hver side, og som dermed danner den kendte form. Sofaen har derfor også meget mere plads end en almindelig 3 personers sofa.

Vælg den rigtige farve

De fleste af vores sofaer i sortimentet har flere farvemuligheder. Især Lido serien med de store sofaer har mange valgmuligheder. Hele 10 farver kan du vælge mellem, hvor der er forskel på materiale af de enkelte modeller. Find sofaen der passer din stue, med stof i enten polyester eller velour.

De mange farver sikrer at dit valg passer perfekt ind i din indretning. Din nye sofa kan blive samlingspunktet i mange år frem.

Et udpluk af farverne finder du herunder.

farver på lido

Farven på sofaben

Udover stoffets farve kan du også vælge mellem flere typer sofaben. Benene findes i træ (natur eller sort) og metal (sort).

Det er forskelligt hvor mange ben hver sofa skal bruge, alt efter hvilken model du køber. Du skal derfor være opmærksom på at tilkøbe det rigtige antal ben. (Obs der følger de ben med, som er på billedet af sofaen). Det er derfor kun nødvendigt at tilkøbe andre ben, hvis du ønsker en anden farve.

Lido 2,5 personers sofa: 5 stk.

Lido 3 personers sofa: 5 stk.

Lido lounge sofa: 11 stk.

Lido hjørnesofa : 11 stk.

Lido U-sofa: 17 stk.

Mangler du inspiration til stuen?

Få boliginspiration på Planke-bord.dk’s Pinterest. Her kan du se et udvalg af kundebilleder og vores håndværk.

 

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER