OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Sofabord til den moderne stue

Scroll ned

Sofabord til din moderne stue

Dit sofabord er et af de vigtigste møbler i stuen. Det er et samlingspunkt og en sofa går sjældent alene uden et tilhørende bord. Borde til stuen finder du her. Vi laver flotte sofa borde i træ. Du bestemmer selv træsort og oliebehandling. Ligeledes kan vi fremstille bordet efter dine ønskede mål – det sikrer at du får et bord som passer perfekt ind i din stue.

Leder du efter et kvalitetsbord til stuen? Vores sofa borde er fremstillet på værkstedet i Middelfart. Her håndlaver vi bordet efter dine ønsker og sørger for at det færdige produkt står skarpt.

Sofa borde i eg

Sofabord egetræ passer godt ind i de fleste stuer. Egetræet har et neutralt look som gør at bordet kommer til at fremstå moderne og sagtens kan sammensættes med en nordisk boligindretning. Sofabord i egetræ kan også være med til at give et rustik udseende. Sofabord i rustik træ er blevet populære og flere sofa borde er i dag med på denne trend. Du kan hos os selv vælge om bordets stil skal være stilrent eller rustikt.

Vores udvalg af planke sofaborde i eg:

Bordben og stel til dit planke sofabord

Du kan få både kvadratiske og runde sofaborde. Et rundt sofabord giver luft i indretningen og får rummet til at se større ud. Uanset hvad du vælger kan du finde bordben til bordet på shoppen. Vi har et stort udvalg i metal og træ. Nedenfor finder du et udvalg af vores mest populære modeller:

 • Tilbud Bordben sofabord skraa ben
  -31%

  Bordben Sofabord – Skrå ben

  999,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Tilbud Bordben x bordben til sofa skygger
  -31%

  Bordben sofabord – Kryds – X bordben

  999,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Bordben hairpin lille 41 cm sort.

  Bordben – Hairpin – 51 cm – Sort – 2 rod

  449,00 kr.595,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Stjernestel træ
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Bordben sofabord – Stjernestel – Eg

  4.500,00 kr.
  Vælg muligheder

Du finder hele sortimentet af bordben til sofaborde her.

Tilbud på sofa borde på mål

Vi tilbyder sofa borde på mål som du selv vælger. Du kan anvende vores smarte design beregner og få prisen per mail. Vi sikrer kvaliteten og du får selv lov til at designe dit nye bord. Du designer dit bord her. På design beregneren skal du selv vælge sofabord og antal planker. Du har mulighed for at vælge mellem 1,2 eller 3 planker til bordet.

Herefter skal du vælge træsort. Her er 4 muligheder alt efter hvor mange planker bordet har. Eg giver bordet et naturligt lyst udseende. Amerikansk valnød er til dig der leder efter noget ud over det sædvanlige. Fyrretræ er lys og fint til det nordiske hjem. Røget eg er med den mørke farve unik. Uanset om du vælger eg, amerikansk valnød, fyr eller røget eg skal du herefter indtaste dine mål på bordet. Bredde, længde og tykkelse, samt stilen på bordet. Du har mulighed for, som nævnt tidligere, at vælge mellem rustik eller stilren.

Alt efter hvilken type træsort du vælger får du mulighed for at vælge olie og kant som igen kan ændre udseendet af bordet. Som det sidste er det bordben og stel. Herefter har du færdigdesignet dit nye bord. Udfyld dine oplysninger og få et tilbud tilsendt på sofabordet.

Find alle vores sofaborde her.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER