OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Rundt bord til hele familien

Scroll ned

Et rundt spisebord i massivt træ

Hvis du leder efter et nyt spisebord, er du kommet til det rette sted. Hos Planke-bord.dk laver vi alle typer borde i massiv træ efter mål. Det betyder også at du hos os selv får muligheden for at designe dit bord. Det sikrer at du får det helt rigtige til dit hjem – uanset om bordet skal stå i stue, køkken eller spisestue. Et rundt spisebord er ekstra specielt, da bordets runde form giver et anderledes udtryk i indretningen. Bordet fylder mindre og der er en anden intim sfære blandt siddende gæster. Et rundt bord skaber en god stemning.

Runde borde bliver håndlavet på vores eget værksted i Middelfart. Vi laver dem efter dine ønskede mål. Har du specielle ønsker kan du altid kontakte os og høre om mulighederne.

Flere størrelser til dit behov

Har du et ønske om bestemt antal siddepladser? Vi laver runde borde med diameter fra Ø90 op til Ø230. Derudover kan vi også lave dem med en tillægsplade, der tilføjer 50 cm og gør bordet ovalt. Det er op til dig at vælge, hvor mange der skal være plads til og om bordet skal være med tillægsplade eller ej.

Du kan finde vores størrelsesguide til runde borde HER.

I guiden kan du finde information og anbefalinger til størrelser på vores borde, alt efter hvor mange siddepladser du ønsker.

rundt spisebord

Besøg os og se udvalget

Vi har altid plankeborde stående i showroom. Du finder os i Middelfart. Her har vi stort showroom, lager og værksted.

Showroomet har åbent alle hverdage 8-15 og lørdag ved tidsbestilling. Du kan bestille en tid HER.

Vi kan vejlede dig i plankeborde og hjælpe dig på vej til at vælge det rigtige. Kig forbi og hør mere om vores plankemøbler.

Du kan se mere inspiration på vores Pinterest eller i inspirationsgalleriet. Her finder du billeder af vores håndværk, kundebilleder af leverede plankeborde og indblik i hvad vi laver.

 

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER