OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Outdoor bordben til terrassen

Scroll ned

Mangler du bordben til udendørs brug?

Vi har en nyhed at dele med dig! Nu kan du købe 3 af vores mest populære modeller til terrassen. De nye outdoor bordben har fået en overfladebehandling, der gør dem modstandsdygtig mod rust. Dette betyder også at de tåler at stå udenfor i det danske vejr. Vi håber i vil tage godt imod dem.

Outdoor bordben er fantastiske til havebordet. De står med en flot sort finish, der også gør at de passer til alle typer af borde. De sorte bordben er med til sikre et stabilt og sikkert fundament til bordet.

Nordisk design der følger tidens trend. Du kan vælge mellem skrå ben, trapez og krydsstel til outdoor. De har samme mål som vores indendørsmodeller, forskellen er dog at disse tåler at stå udenfor.

Ben til havebord, ben til terrasse

Vores bordben til outdoor er ideelle til haven. Bordben til at lave dit eget bord er ofte billigere end at købe et almindeligt bord i et havecenter.

Vi anbefaler at du tilføjer ekstra støtte til bordet i form af fladjern, hvis der er tale om en træbordplade.

De 3 outdoor-modeller finder du herunder:

 • krydsstel til plankeborde, Bordben - Krydsstel - Outdoor

  Bordben – Krydsstel – Outdoor

  2.449,00 kr.
  Vælg muligheder
 • skrå ben som understel, bordben

  Bordben – Skrå ben – Outdoor

  2.449,00 kr.
  Vælg muligheder
 • trapez

  Bordben – Trapez stel – Outdoor

  2.499,00 kr.
  Vælg muligheder

Find alle vores udendørsben – flere modeller til bænke, café og sofaborde – HER.

Outdoor bordben til gør-det-selv projektet

Vores bordben i stål er fremstillet med en tanke om, at de skal have mangfoldige anvendelsesmuligheder. De er lavet med 40×80 mm profiler. De har også alle standard mål med bredde og højde på 70×70 cm.

Benenes mål sikrer at de passer til de fleste bordplader og planker. 70 cm giver også bordet en almindelig siddehøjde, og gør at de fleste spisebordsstole og havestole kan bruges ved bordet. Disse ben er altså beregnet til anvendelse ved terrassebordet i haven, men de kan sagtens bruges ved et arbejdsbord i drivhuset eller ved køkkenhaven. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi der sætter grænser.

Behandlingen der gør dem modstandsdygtige overfor vejret kaldes EDP og er en form for elektrogalvanisering, som blandt andet også anvendes på biler og andet industrielt udstyr der skal tåle regn og kontinuerligt brug mange år frem i tiden.

Bordben der holder deres udseende er altid at foretrække, da de dermed ikke skal udskiftes hver sommer eller når de bliver grimme. Nu kan du købe vores outdoor bordben, og nøjes med at vedligeholde dem efter behov. De er nemme at rengøre. De tåler regn og slud. De har fået en sort lakering, der gør at de passer til den moderne nordiske bolig. Og anvendelsesmulighederne er, som nævnt før, mange.

oviedo havebord ø 100 cm (3)

Inspiration til boligen med håndlavede plankemøbler

Ønsker du mere inspiration til dit hjem? Vi har flere års erfaring med møbelproduktion, og har leveret plankeborde til mange glade kunder i Nordeuropa.

Du kan tjekke inspirationsgalleriet ud HER, og få et indtryk af vores håndværk og udvalg af bordben. Vi deler løbende nye billeder fra vores kunder. Se vores plankeborde når de er kommet på plads.

Følg os på Pinterest, Facebook eller Instagram. Her deler vi nyheder, billeder fra showroom og værksted, gode tilbud og rabatter på bordben. Følg os og få det hele direkte i dit feed.

Finder du noget der har interesse? Du kan altid besøge os i showroomet, og få vores hjælp og rådgivning til at finde det rigtige bord. Se vores åbningstider HER.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER