OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Hvorfor vælge et fyrretræsplankebord?

Scroll ned

Hvorfor skal du vælge et bord i fyr?

Kunne du tænke dig et fyrretræsplankebord på mål? Der er mange gode grunde til at vælge et bord lavet af fyr eller træ generelt. Fyr er en blød træsort som har en lys farve. Træsorten er populær i møbelproduktion, fordi den er billig uden at gå på kompromis med kvalitet. Du kan derfor også få et stort plankebord i fyr til lavere pris end andre træsorter.

Fyrretræet er smallere end valnød og egetræer og derfor laver vi også bordet med 3 massive planker i stedet for 1 eller 2, da de oftest er for smalle til almindelig bredde på et spisebord. Du kan skrive en mail med dine ønsker til os og høre om mulighederne for netop dit drømmebord.

Når du designer et bord hos os, kan du vælge mellem 4 forskellige olier. Olierne ændrer hver især farven på overfladen af bordet. Herunder kan du se vores udvalg af fyrretræsborde. Vælg den olie du ønsker, på produktsiden kan du indtaste mål, vælge kant, stel, stil og eventuelle tillægsplader. Du får en pris beregnet efter størrelsen på bordet.

 • Fyrtræs plankebord valnød

  Plankebord – Fyr – Valnød olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Plankebord fyr natur

  Plankebord – Fyr – Natur olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Moderne plankebord i rustikt look.

  Plankebord – Fyr – Ibenholt olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Plankebord fyr hvid olie.

  Plankebord – Fyr – Hvid olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder

Fyrretræsborde i dansk design

Vores borde bliver håndlavet efter mål på eget værksted. Vi sørger for at du får et bord der lever op til dine ønsker og det bliver leveret med vedligeholdelsesguide og olie, således du kan få glæde af det nye plankebord i mange år frem.

Det er dansk håndværk og design når det er bedst. Vi udvælger træet fra europæiske savværker, og kun det bedste til vores produktion af plankeborde. Plankerne er ovntørret ned til en kernefugt på 8-10%, hvilket er med til at mindske risikoen for revner. Træet fremstår desuden med en flot struktur og alle vores borde er unikke speciallavede efter kundens ønsker.

Naturligt materiale til spisebordet

Træ kan noget særligt. Vi er helt vilde med det. Udover at være holdbar og nemt at rengøre, er træ også smukt. Træ er natur materiale, som passer utroligt godt ind i den nordiske stil. Vores olier sikrer at du har flere valgmuligheder og at det færdige bord passer til din indretning.

Træ har været et populært møbel materiale i århundreder. Du finder mange typer af borde i fyr, men vores plankeborde kan noget særligt. De bliver håndlavet med kærlighed for træet og det færdige resultat står super skarpt til prisen. Med massive planker er du sikret et bord, som ikke er flere sammensatte stave eller billigt træ fra masseproducenten. Vores borde bliver lavet på bestilling i eget værksted. Kvaliteten skal være i top og vi går op i at du får leveret dansk design i topklasse.

Bord i fyr til fast lav pris

Et plankebord i fyr er ofte billigere end andre plankeborde, da træet er smallere og blødere end andre træsorter. Fyr er en træsort som findes naturligt i naturen, både i Danmark og resten af Europa.

Plankeborde lavet efter mål er snedkerfremstillet og derfor ofte også dyrere end et almindeligt spisebord i træ, som hverken er lavet af massive planker eller produceret i Danmark. Men med fyr kan du få et stort bord til næsten samme pris. Det afhænger af hvilken længde og bredde du vælger.

Uanset er du hos Planke-bord.dk sikret et flot plankebord til spisestuen som passer til dine behov.

Mangler du mere inspiration?

Vi har et inspirationsgalleri fyldt med billeder af borde tilsendt fra glade kunder. Find galleriet HER og se hvad vi tidligere har leveret.

Du kan også se fyrretræsplankebord på mål blandet med borde i egetræ, valnød, røget eg og mange andre træsorter.

Vi deler også vores håndværk, indblik i værksted og nyheder fra showroom og shoppen på de Pinterest og Instagram @planke_bord.dk. Du kan følge os og få det seneste nye direkte i dit feed. Vi giver dig løbende besked om gode tilbud og kampagner.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER