OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Find dit højbord til køkkenet hos Planke-bord.dk

Scroll ned

Dit næste højbord på mål til køkken

Få et flot moderne højbord til køkkenet. Du kan hos os selv designe og bestemme størrelsen på bordet. Vores plankeborde er håndlavet på værksted i Middelfart, hvor vi fremstiller højbordet med den største kærlighed for træet. Vores produkter er i god kvalitet og fast lav pris.

Højborde er blevet moderne, da de passer perfekt til et lille barmiljø. Her kan man både anvende barstole eller indrette et sted med ståpladser. Bordet er ligeledes højere end et normalt spisebord, og kan derfor også være med til at give dit køkken et anderledes moderne udtryk.

Højbord eg 2 planker med naturolie

Find høje bordben på 100 cm til højbordet

Vores udvalg af høje bordben til høje borde finder du her. Der er flere modeller som hver især giver forskelligt udseende til højbordet. V base høj er med de skrå ben er en populær model til de smalle højborde, da denne giver bordet et flot udseende med den omvendte V form. Bordben base høj er en anden model som passer bedre til de store borde. Vores modeller til højbordene er alle bordben på 100 cm i højden.

Vi har ligeledes ben i træ og bordben 100 cm. Du finder en del af vores sortiment herunder:

 • Konisk eg til højbord (1)

  Bordben – Højbord – Konisk – Eg – u/b – 100 cm

  400,00 kr.1.599,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Rammestel højbord (2)
  FORUDBESTILLING

  Bordben – Rammestel – Høj

  1.999,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Skrå ben høj eg
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Bordben – Skrå ben høj – Eg – Ask – Røget eg

  2.195,00 kr.4.050,00 kr.
  Vælg muligheder

Højborde med stole

Vores barstole passer perfekt til højbordet. Med en siddeplads på enten 65 eller 75 cm har vi stolene til de høje borde. Du finder vores udvalg af barstole her. En barstol med højde på 75 cm passer godt til bord på 100 cm i højden. Vores højborde laves i massivt træ og du har mulighed for at vælge de barstole der passer bedst til stilen på bordet og dit hjems indretning.

Velour barstole er blevet populære da de med deres bløde materiale giver højbordet et eksklusivt glamourøst udseende.

Et højbord med stole kan ændre dit køkken og være dét der er med til at gøre stilen i boligindretningen moderne og med på de sidste nye trends.

Barbord eg stel til højbord produktbilledeYdun barstol høj - sort 2

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER