OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Massiv træbænk

Scroll ned

Mere om Massiv træbænk

Håndlavet træbænk

Massiv træbænk i planketræ med flotte detaljer. Hos os finder du bænke i høj kvalitet. Vi arbejder med flere træsorter. Vi går meget op i at levere et godt stykke håndværk og har øje for træets detaljer således du er sikret det bedste resultat i det færdige produkt.

En bænk kan passe fint ind i entréen, spise- eller udestuen. Den er ideel til at fylde rummet ud, hvor bænken både er funktionel og med til at tilføje et ekstra løft til indretningen. Der er tale om et stilfuldt møbel – massiv træbænk med stilrene linjer og en enkelhed der passer godt ind i de fleste hjem.

Træbænke i dansk design

Bænken laves efter dine ønskede mål. Du vælger også selv træsort. Plankebænken står super flot i det nordiske hjem med skarpe detaljer i træet. Mangler du sideplads eller noget ekstra til indretningen? En unik bænk er løsningen.

Vi har værksted i Middelfart. Her laver vi bænke med øje for alle detaljer. Vi sørger for at det færdige produkt er i top. Du er ligeledes velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan se færdiglavede træbænke.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER