OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Lammeskind brun

Scroll ned
 • Tilbud lammeskind mushroom imiteret
  -33%

  Imiteret lammeskind – Mushroom

  93,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Tilbud Lammeskindshynde grå
  -22%

  Imiteret lammeskindshynde – Mushroom – Rund

  46,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Tilbud Lammeskindshynde i brun
  -28%

  New Zealandsk lammeskindshynde – Brun – Rund

  114,00 kr.
  Vælg muligheder

Mere om Lammeskind brun

Lammeskind i flotte farver

Vi har et udvalg af kvalitetsskind. Alle vores ægte skind er fra New Zealand eller Mongoliet. Vores skind findes i flere farver, og du vælger selv lammeskind brun, hvid eller den farve du helst vil have.

Du får et skind med en høj hår-tæthed, hvilket positivt påvirker kvaliteten på produktet. Dette betyder nemlig at der er flere hår per kvadratcentimeter, og at det derfor er sværere at se læderet under de lange hår.

Vi har også imiteret skind som er fremstillet af polyester.

Uanset hvad du vælger er du sikret et blødt dejligt skind til boligen. Et skind tilføjer lidt ekstra hygge til indretningen og kan fint pryde stole, sofa, bænke med mere.

Flere varianter

Leder du efter en pude i lammeskind? Vi har runde puder i ægte og imiteret skind. Derudover har vi selvfølgelig også de mere almindelige lammeskind, hvor du finder flere størrelser og farver i shoppen.

Lammeskind brun, sort, grå eller hvid. Du finder neutrale farver til dit hjem, hvor du kan tilføje et skandinavisk udtryk i din indretning.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER