OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Billige plankebord

Scroll ned
 • Fyrtræs plankebord valnød

  Plankebord – Fyr – Valnød olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Plankebord fyr natur

  Plankebord – Fyr – Natur olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Plankebord fyr hvid olie.

  Plankebord – Fyr – Hvid olie – 3 planker

  Suggested Price: 5.400,00 kr.
  Vælg muligheder

Mere om Billige plankebord

håndlavede plankebord på mål

Vi tilbyder kvalitetsborde til en overkommelig pris. Du får et billige plankebord, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Bordene er unikke og bliver fremstillet på vores værksted i Middelfart.

Dansk håndværk når det er bedst! Vores mål er at levere et produkt i højeste kvalitet. Du har mulighed for at designe dit eget bord på vores hjemmeside. Du kan også kontakte os, og fortælle os om dine ønsker – enten via tlf. eller mail.

Ønsker du et bord her og nu? Vi har flere færdiglavede borde på webshoppen. De billige plankebord er klar til at blive afsendt. Bestiller du et bord med dine ønskede mål er der en ventetid, men du er sikret et kvalitetsprodukt.

Et speciallavet plankebord bliver fremstillet efter dine ønsker. Du vælger træsort, bordben og kant, olie samt hvor mange planker bordet skal have – udover størrelsen på selve bordet.

Er du i tvivl?

Har du et spørgsmål angående vores plankeborde, så kan du altid skrive til os per mail: info@planke-bord.dk. Vi svarer hurtigst muligt på din henvendelse.

Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Middelfart. Her har du mulighed for at se plankebordene. Vi laver også bordben i træ, bænke, sofaborde og skriveborde. Har du et specifikt ønske kan du kontakte os og så finder vi ud af hvad der er muligt sammen.

Vi bestræber os på at levere den bedste kundeservice. Derfor går vi også på at besvare din mail inden for 1 hverdag. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 71 963 863.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER