OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Træben til spisebord

Scroll ned

Leder du efter de perfekte bordben i træ?

Vi laver træben til spisebord på bestilling. Læs med og hør mere om vores håndværk.

Ben i træ til bord bliver lavet efter bestilling. Har du et specialønske til mål kan du finde custom-made ben i træ HER, hvor du selv for lov til at bestemme bredde og længde. Perfekt til borde der er større end normale spiseborde.

Et sæt træben tilføjer noget helt særligt til både bordet og din boligs indretning. De stjæler fokus og giver et eksklusivt look til alle bordplader.

Vores træben bliver håndlavet på værkstedet i Middelfart. Og vi sætter en ære i at udføre godt håndværk i høj kvalitet. Det er dansk design når det er bedst!

Flere træsorter at vælge mellem

Vi arbejder med eg, røget eg, valnød, fyr og ask. Ønsker du ben i en anden træsort end de nævnte kan du altid kontakte os og høre om muligheden for speciallavede ben i din ønskede træsort.

Træsorterne er kendetegnet ved en god hårdhed som sikrer et robust og stabilt understel til din bordplade. Træ er et materiale som er utroligt populært i møbelproduktion, og danskerne vælger ofte træ i indretningen, da man er sikker på at møbler i træ holder mange år frem.

Vores bordben er ingen undtagelse. Bordbenene passer til de fleste type borde. De kan nemt monteres. Vi anbefaler at du køber skruer til bordbenene, der passer til tykkelsen på bordet.

Vores træben til spisebord er ubehandlede, men du kan sagtens give dem olie eller anden behandling som passer til dit projekt.

Vi har et udvalg af modeller du kan vælge mellem. Med et stort udvalg af bordben sikrer vi, at de passer ind i de flestes hjem og til alle gør-det-selv-projekter.

Træben til spisebord

Unikke snedkerfremstillede træben til spisebord

Bordben kan mere end at bære bordet. Spisebordet bruger man hver dag. Et bord familien samles om og spiser ved skal være funktionelt, stabilt og passe ind. Det er derfor også vigtigt at få de rigtige bordben til spisebord, da alle skal sidde og se på de ben du vælger.

Træben kan lidt mere i forhold til udseendet. De er lavet af natur materiale, som udover at være bygget til at holde, også giver bordet et strejf af dansk design og luksus.

Nordisk design er kendetegnet ved godt håndværk i kvalitetsmaterialer. Vi laver bordbenene på eget værksted, og altid i ovntørret træ, som sikrer at kernefugten er 8-10%. Dette mindsker risikoen for revner og sikrer lang levetid.

Er du interesseret i et sæt bordben til dit spisebord, sofabord, skrivebord, cafébord eller anden type bord? Find flere af de populære bordbens modeller i træudgave.

Uanset om du ønsker skrå ben, kryds, trapez eller en helt anden, kan du finde den på shoppen. Vores træben bliver fremstillet i 4×8 eller 8×8 cm profiler – alt efter hvilken model du vælger. Se mere information om den enkelte model på produktsiderne i beskrivelsen.

træben til spisebord - skrå ben

Udvalg af ben til alle typer borde

Herunder finder du et udvalg af vores træben. Find alle modeller til flere typer borde HER.

 • bordben - Stjernestel i træ

  Bordben – Stjernestel – Eg – Ask – Amerikansk valnød – Røget eg

  5.200,00 kr.6.500,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Valnød bordben trapez

  Bordben – Trapez – Amerikansk valnød

  4.250,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Bordben - Ramme stel - eg

  Bordben – Ramme stel – Eg – Ask – Amerikansk valnød – Røget eg

  3.250,00 kr.4.050,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Stjernestel træ 70x150

  Bordben – Stjernestel 70×150 cm – 4 træsorter

  5.800,00 kr.7.300,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Bordben - Krydsben - Ask

  Bordben – Krydsben – Ask

  3.250,00 kr.
  Vælg muligheder

Inspiration til boligen

Du kan altid tjekke inspirationsgalleriet ud HER. Vi opdaterer løbende med nye billeder af plankeborde fra glade kunder. Flere af bordene har også træben lavet på værkstedet.

Vil du se mere? Følg os på Pinterest og Instagram. Vi deler nyheder på shoppen, billeder fra showroom og værksted, samt kampagner og gode tilbud.

træben - trapez

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER