OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Svævehylder

Scroll ned

Svævehylder – få en svævende galleri hylde i træ

En svævehylde kan få selv den kedeligste væg til at se flot ud. Forskellen på en svævende hylde og en hylde med beslag er at du ikke kan se skruer eller montering på væggen. De er simpelthen skjult bagpå hyldekanten – den bagerste kant der vender ind mod væggen. Det er ideelt for den moderne minimalistiske bolig, hvor du med en hylde kan fremvise dit dekor uden forstyrrelser. Hos planke-bord.dk får du mulighed for selv at vælge mål, både bredde og dybde. Dette er med til at gøre, at svævehylden passer perfekt ind i dit hjem. Du kan altså måle ud inden du bestiller og dermed få specifikke hylder til din væg. Det giver dig perfekt mulighed for at få den gallerihylde du ønsker dig til væggen.

Dansk håndværk når det er bedst. Vi gør os altid umage med at give dig den højeste kvalitet. Svævehylderne bliver lavet på bestilling efter dine specifikationer. Vi har værksted i Middelfart og du er altid velkommen til at kigge forbi og se de mange muligheder i vores showroom. Hylderne bliver håndlavet efter dine mål og du er sikret et smukt færdigt produkt som passer perfekt ind i det nordiske hjem.

Svævehylder med 4 cm tykkelse

Du har mange muligheder for selv at designe din hylde.

Udover at du kan indtaste dine egne mål og bestemme størrelsen på hylden, får du også mulighed for at vælge imellem flere træsorter med forskellige oliebehandlinger at vælge imellem. Valg som påvirker udseendet af den færdige hylde. Uanset hvad du vælger er du garanteret en hylde der kan pryde din væg.

Vi har hylder i eg, røget eg og valnød. Vælger du røget eg eller valnød får du en flot hylde med naturolie, som er med til at fremhæve træets struktur og flotte detaljer.

Røget eg er kendetegnet ved at træet har en dyb mørk farve, hvorimod kanten oftest er lysere. Dette er med til at give hylden et unikt udseende som kan være med til at gøre indretningen mere elegant og luksuriøs.

Amerikansk valnød har en rødlig mørk farve og igen et detaljeret træstruktur med tydelige årer, som passer rigtigt godt ind i den skandinaviske / nordiske stil med natur og neutrale farve.

 • Hylde amerikansk valnød 4 cm (1)
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Hylde – Amerikansk valnød – 4 cm – Svævende

  Suggested Price: 1.550,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Røget eg 4 cm
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Hylde – Røget eg – 4 cm – Svævende

  Suggested Price: 1.550,00 kr.
  Vælg muligheder

Svævehylde i egetræ

Egetræ er det naturlige valg til møbler, også hylder. Vores mest populære hylder er lavet i eg. Du får et genkendeligt holdbart materiale som kan pynte dit hjem i mange år frem. Eg er en af europas mest brugte træsort til møbler. Udbredelsen af eg i naturen er ligeledes stor i vores verdensdel, og du får derfor et produkt i en træsort som er sikret kvalitet og miljø.

Eg er ideelt til hylder, da træsorten er holdbar og beholder ligeledes kvaliteten. Og skulle det ske, at hylden om 5, 10 eller 15 år begynder at se grim ud, kan du altid slibe den ned med korn 180 og herefter give den et lag af vores italienske olie. Så bliver den som ny igen.

Vælger du en egetræs svævehylde kan du vælge mellem hvid, natur, valnød eller ibenholt olie. Hver olie kan give din hylde et unikt udseende:

 • Hylde svævende eg valnød olie
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Hylde – Eg – 4 cm – Valnød olie – Svævende

  Suggested Price: 1.199,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde eg svævende ibenholt olie
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Hylde – Eg – 4 cm – Ibenholt olie – Svævende

  Suggested Price: 1.199,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde svævende eg natur olie
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Hylde – Eg – 4 cm – Natur olie – Svævende

  Suggested Price: 1.199,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde svævende eg hvid olie
  Produktionen ferielukket i uge 29-30

  Hylde – Eg – 4 cm – Hvid olie – Svævende

  Suggested Price: 1.199,00 kr.
  Vælg muligheder

Den hvide olie er med til at gøre træet lysere. Du får en svævende egetræshylde, der fremstår hvidere i farven en natur olien. Vælger du natur fremhæver det træets naturlige udseende. Den kan være gylden i farven. Valnød olie er derimod rødlig og varm, og gør at egetræet får en lignende farve som valnødtræ, dog uden valnødtræets unikke struktur. Ibenholt olie er mørk og giver træet et sort, brunligt skær. Det er vigtigt at vælge den rigtige olie fra starten, da det kan være et bøvl at skifte den efterfølgende. Ender du med at skulle skifte olien, skal hylden først slibes helt ned til farven er væk, før den nye olie kan påføres.

Svævende hylde til stuen

Nu har du hørt lidt om vores træsorter og oliebehandling. Men der er stadig valgmuligheder før du har færdigdesignet din hylde. Når du bestiller en hylde hos os vælger du også selv kanten udadtil. Du har 3 valgmuligheder: naturkant, 15 graders kant eller 90 graders kant. Med naturkant får du en kant der følger træets naturlige form, hvorimod 15 og 90 graders kant bliver tilskåret i den vinkel du vælger.

Vores udvalg af svævende hylder gør dem egnet til flere af hjemmets rum. En flot tynd billedhylde eller gallerihylde til køkkenet, spisestuen eller stuen. En svævende hylde i stuen eller soveværelset kan gøre et tomt rum elegant og stilfuldt.

Bestil din svævehylde fra planke-bord.dk og få en unik hylde efter dine ønsker.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER