OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Stabil snedkerfremstillet plankebænk

Scroll ned

Design din egen plankebænk

Er du interesseret i en bænk, men den må gerne skille sig ud fra de masseproducerede møbler? Vi kan lave en stabil snedkerfremstillet plankebænk, der passer godt ind i køkken, entré eller noget helt tredje. Vi håndlaver bænke på mål i eget værksted. Med en plankebænk fra Planke-bord.dk er du garanteret en bænk i massiv træ, som passer ind i din bolig. Vi laver den nemlig efter dine ønsker – størrelse, træsort, kant, ben osv. har du mulighed for at vælge mellem flere muligheder.

Vores bænke er lavet i én massiv træplanke i den træsort du vælger. Det betyder også at den udseendemæssigt udstråler eksklusivitet og luksus. Dansk design og håndværk går hånd i hånd når vi på værkstedet laver din bænk med den største kærlighed til træet. Vi har 7+ års erfaring med at fremstille plankemøbler, og det er efterhånden blevet til rigtig mange plankeborde, bænke, bordben og hylder. Vi håber derfor også at få lov til at lave din nye bænk.

Er du interesseret i en bænk på mål?

Du finder vores udvalg af de mest populære bænke HER. Vi har bænke i eg, ask, fyr og valnød. Derudover kan du vælge mellem flere forskellige ben til bænken. Vi har mulighed for at tilskære kanten, hvis du ønsker dette. Længden op til 240 cm bestemmer du, men bredden er som standard 30-40 cm. da der skal være plads til at sidde behageligt på sædet.

Er udvalget ikke lige hvad du leder efter, kan du altid skrive en mail med dine ønsker til info@planke-bord.dk, så finder vi ud om det er muligt at lave og sender dig et tilbud.

Bænk til plankebord

Træbænken passer ind mange steder i boligen. Det oplagte valg er at bruge den i entréen. Det kan være praktisk og dejligt med et sted at sidde. Den kan også passe ind i soveværelset eller et gæsteværelse. Eventuelt for enden af sengen med et flot tæppe eller en kurv til pyntepuder.

Derudover passer den selvfølgelig også til vores plankeborde. En bænk til bordet giver alle en sædeplads i køkken, måske langs væggen. Eller ved pladsmangel kan en bænk også klemme en ekstra person ind langs bordet.

Med en stabil snedkerfremstillet plankebænk på mål er der mange muligheder.

Bænken laves i træ som er natur-materiale. Derfor er det også vigtigt at den står et tørt sted uden alt for mange temperatursvingninger. Vi anbefaler at bænken står indendørs.

Find mere inspiration

Du kan altid se vores håndværk i inspirationsgalleriet HER.

Find mere boliginspiration på vores Pinterest eller følg os på Facebook og Instagram. Vi deler nyheder, kundebilleder og giver vores følgere besked når der er kampagner og gode tilbud på shoppen eller nyt fra værkstedet.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER