OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Spisebordsstole til plankebord

Scroll ned

Vælg de rigtige spisebordsstole til plankebordet

Stole hører til plankebordet. Uden stole dur plankebordet ikke. Der findes mange forskellige valgmuligheder når det kommer til spisebordsstole til plankebord. Vi har et udvalg af stole som passer godt til. Når du vælger stolen og dens farve, er det vigtigt at tænke på dit hjems øvrige indretning, samt hvilket plankebord – eller andet spisebord – du har.

En god spisebordsstol er meget mere end en siddeplads.

Den gode stol passer ind i indretningen og til spisebordet, samt har en behagelig siddekomfort. Derudover skal den selvfølgelig også være flot at kigge på.

Vi har også valgt at have et udvalg af spisebordsstole til salg, da det giver god mening at købe både plankebord og stole sammen. Vores udvalg af stole er udført i nordisk design, og passer godt ind i det danske hjem. Med en stilren, moderne stil får du stole der ser sig godt ud til et plankebord i massive planker.

Stole i forskelligt materiale

Stoleuniverset er stort og der findes mange modeller, hvor der er mange materialer at vælge i mellem. Flere af vores stole har sæde i stof eller PU læder. Understellet eller ben er oftest udført i sort stål, mens enkelte modeller er i træ.

Du finder mere information om de enkelte stole på produktsiden.

De forskellige modeller har hver deres udseende, hvor nogle måske vil passe perfekt ind hjemme hos dig, mens andre passer bedre ind hos andre. Vi har et udvalg af stolene stående i showroomet, og du er altid velkommen til at besøge os og se hvordan de ser ud stående ved et håndlavet plankebord.

Farven er essentiel når der skal vælges nye stole. Har du en mørk eller lys indretning? Ønsker du at stolene skal matche farve på bordet eller omgivelserne. Der er mange muligheder og farverne på stolene kommer i flotte varianter alt efter hvilket materiale du vælger.

Sort, brun, blå, grøn, grå, gul, natur – vælg den stol og farve der passer til dit behov. Dog er det ikke alle stole der findes i alle farver. Farverne varierer fra stol til stol.

Ligeså varierer materialet stolen er udført i også. PU læder er fremstillet af spaltlæder og er kunstigt fremstillet. PU læder er holdbart og nemt at rengøre. Med den rigtige vedligeholdelse kan det holde i mange år frem. Velour er en stoftype der fremstilles på flere forskellige måder. Det er stof der har en tætvævet luv og som er blød og behagelig.

Uanset hvad du vælger, får du en lækker stol til spisestuen.

Runa spisebordsstol

Normal siddehøjde til spisebordsstole

Spisebordsstole har normalt en siddehøjde på omkring 44 til 48 cm. Det er vigtigt at højden ikke bliver for høj eller lav, da det kan påvirke siddekomforten. Der er ligeledes forskel på stole med og uden armlæn. Du skal være opmærksom på højden på stole med armlæn, da det er vigtigt at stolen kan skubbes ind under bordkanten.

Højden på vores plankeborde varierer alt efter tykkelsen på plankerne. De fleste bordben til spisebord er 70 cm i højden, og med en standard tykkelse på 4-4,5 cm bliver bordets højde ca. 74 cm. Det giver god plads til stolen, både med og uden armlæn.

Det er vigtigt at stolen er både komfortabel og funktionel. Siddekomforten er nummer et når det kommer til at vælge en ny stol. Stolen skal have et sæde man kan sidde lang tid i, således både familie, gæster og en selv sidder godt hele aftenen.

Nogle stole har en drejbar base, som gør det muligt at rotere 360 grader rundt. Disse stole øger funktionalitet og kan både bruges som almindelige spisebordsstole og kontorstol.

Find hele udvalget af spisebordsstole HER.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER