OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Spisebordsstole i nordisk design

Scroll ned

Spisebordsstole i alle former og farver

Vi sidder ned flere gange om dagen. Det er derfor også vigtigt at vi sidder godt. Dine spisebordsstole skal passe ind i den øvrige indretning, samtidig med at de er behagelige og komfortable at sidde i. Find spisebordsstole i nordisk design hos os.

Komforten er en af de vigtigste aspekter ved en stol. Når du sætter dig ned, skal siddehøjden passe til spisebordet og din siddestilling skal helst være ergonomisk korrekt. Ryglænet på stolen skal støtte rygsøjle og læn. Desuden skal stolen være udformet således du kan sidde ordentligt i længere tid ad gangen – De fleste familier hygger dem omkring deres spisebord og sidder aftenen ud, også når der er gæster til middag.

Stol til spisebord i nordisk design

Der findes utallige varianter og du kan sikkert finde stole der passer ind i dit hjem blandt de mange forskellige modeller i vores sortiment.

Du vælger selv mellem alt fra sædemateriale, højde og farve til om spisebordsstolen skal være med eller uden armlæn.

Find spisebordsstole i nordisk design hos os. Vores nordiske leverandører sørger for at kvaliteten er i top og du får et færdigt produkt som passer perfekt ind i de flestes hjem.

Farve på stolens sæde og ben

Hvilken farve skal jeg vælge? Tænker du måske. Det kan være svært at finde den rigtige farve på spisebordsstolen. Der er mange muligheder og det er oftest de neutrale farver, der er mest populære. Nogle gange kan det dog være bedst at kaste sig over de kraftige modige farver som pifter boligindretningen op og som skaber blikfang. Med stole i farven rosa eller gul skiller dit hjem sig ud fra mængden.

Ud over farven på sædet, finder du også forskelligfarvede ben. Alt fra træ til sort, hvid eller messing.

Spisebordsstole i velour

Grøn, mørkeblå, brun, grå, sort eller blå. Der er et udvalg af farver at vælge mellem, hvis du vælger en stol i velour. Velour er blevet utroligt populært i møbelindustrien og ved spisebordsstole bliver materialet oftest anvendt til sædet. Det giver et ekstravagant udtryk og er med til at få dit hjem til at udstråle kvalitet.

Velourstole til spisestuen giver også en ekstra komfort da materialet er blødt og behageligt at sidde på.

Spisebordsstole i træ, plast eller læder?

Materialet har indflydelse på designet af stolen. En stol i træ giver et tungere, men mere neutralt udtryk end en stol i plast, som kan give et luftigt let og elegant udtryk. Læder er derimod et materiale der udstråler kvalitet og kan være med til at give stolene et chikt og moderne udtryk.

Det er op til dig at vælge det design der passer til dit spisebord derhjemme. Her er det vigtigt at tage højde for at stolene kan blive en del af den øvrige indretning således du skaber et hjem, hvor der både er tid til at slappe af, samt plads til at invitere gæster.

En siddeskal giver dig plads til at sidde godt

En spisebordsstol med siddeskal er en af de nyere boligtrends. Siddeskallen giver god plads og er samtidig en del af den moderne designbølge som vi ser i dag. En stol med stel i cirkelform eller skallen, som den kaldes, er blevet en af de mest populære modeller.

Stolene giver et anderledes æstetisk blik i boligen og opfattes af de fleste som værende meget moderne i stilen.

Spisebordsstole med armlæn

Et vigtigt spørgsmål du skal finde svar på inden du køber er, om du ønsker en stol med armlæn eller ej. En spisebordsstol med armlæn giver ekstra støtte til albuen og armene når du sidder ned. De kan være med til at give dig en mere afslappet og balanceret siddestilling.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på at stole med armlæn kræver mere plads, da de ofte er for høje til at stå under bordet – de kan dermed ikke skubbes ind.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER