OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Spisebordsstole i alle farver

Scroll ned

Spisebordsstole i alle farver

Planke-bord.dk udvider med moderne spisebordsstole til dit nye plankebord. Vi har udvalg af stole i flotte farver. Spisebordsstolene kommer i forskellige modeller, og vi har sikkert også en der passer til din indretning.

Stole i velour, PU læder og stof finder du hos os. Mange af modellerne kommer i flere farver og i forskelligt materiale. Du har derfor også ved de fleste stole mulighed for at vælge den spisebordsstol der passer bedst til dit bord.

Er du til naturlige eller stille farver såsom hvid, sort, brun eller grå? Eller måske skal der mere gang i den med farver i grøn, blå eller gul?

Billige køkkenstole med armlæn til boligen

Uanset om du leder efter stole med eller uden armlæn kan du finde dem her på shoppen. Vores sortiment af køkkenstole inkluderer både stole med og uden armlæn.

Armlæn kan være med til at give dig og dine gæster ekstra støtte. De er dermed en ekstra komfort når man skal sidde og nyde maden ved et plankebord. Om du vælger armlæn til eller fra, er ofte et spørgsmål om personlig stil og indretning. De fleste stole på shoppen med armlæn kan skubbes ind under bordet. Du finder mere information om højden fra gulv til armlæn på de enkelte produkter.

Et andet valg du skal træffe, er om stolen skal være med drejefod eller traditionelle ben. Vælger du drejefod får du en stol med stel, som kan dreje rundt 360 grader.

Velour spisebordsstole til den kvalitetsbevidste

Velour er in lige nu. Ønsker du dig en indretning der er med på moden og som samtidig udstråler eksklusivitet, skal du vælge velour.  Her på Planke-bord.dk har du ved flere af spisebordsstolene muligheden for at vælge velour i flere farver. Du kan se alle valgmuligheder under de enkelte produkter.

Velour er blødt og behageligt at sidde i. Stolen har derfor en god siddekomfort. Derudover har farverne på velourstolene en mørk og stærk nuance, der netop er med til at give stolen dens luksuriøse udseende.

Du er derfor også sikret god kvalitet – uanset om du vælger en grå velour stol, en grøn velour stol eller blå velour spisebordsstole.

Stole i PU læder udstråler et eksklusivt look

Flere af vores stole har en version i PU læder sort eller brun. Her kan du få en stol, som både giver dig god komfort og har et moderne stilrent look. Stolene i PU læder er ekstra nemme at holde, og de giver dit plankebord og din boligindretning et ekstra løft.

PU læder er kunstlæder, som er et materiale der bliver lavet af oksehuder. PU læder gennemgår en proces, hvor materialet bliver garvet, farvet og efterfølgende præget med et læder mønster, der er med til at give et ‘læderlook’. Til sidst påføres et beskyttende lag polyurethan, forkortes PU – hvorfra PU i navnet også kommer fra. PU læder er dermed syntetisk. Dette er også grunden til at stolene i PU læder er billigere end stole i ægte læder.

Stole til fast billig pris

Spisebordsstolene har en fast lav pris på shoppen. De fleste af stolene sendes 1, 2 eller 4 stk. per kolli. Du kan finde mere information om de enkelte stole på hvert enkelt produkt.

Du finder alle stole på shoppen her. Du kan finde de forskellige farver og stole i forskellig materiale under de forskellige modeller.

Alle spisebordsstole på Planke-bord.dk har god kvalitet og er udført i et moderne nordisk design, som passer godt ind i de fleste hjem. Vi udvider løbende sortimentet, og tilføjer nye stole til shoppen. Du finder de nyeste modeller her på Planke-bord.dk.

Er du interesseret mere? Vi har også et udvalg af barstole i forskellige højder her, eller måske skal stuen indrettes med lidt nyt? Find vores udvalg af lænestole og sofaer i høj kvalitet til lav pris.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER