OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Sådan finder du det perfekte sofabord i træ

Scroll ned

Sådan finder du det perfekte sofabord i træ

Leder du efter sofaborde? Er du i tvivl om hvilket bord du skal vælge til din stue? Der er mange modeller og borde i forskellige materialer at vælge imellem. Hos os finder du massive sofaborde i træ. Et sofabord i træ kan give et nyt liv til din indretning. Et træbord kan passe godt til de fleste sofaer – og så giver det et naturligt look til stuen.

Vi laver planke sofaborde i flere træsorter og du kan selv vælge mål efter dine ønsker. På den måde sikrer vi os at du får et sofabord, der passer perfekt ind i dit hjem.

Du kan vælge at få et bord i flere typer træ. Et sofabord egetræ, ask, fyrretræ eller amerikansk valnød. Vi har tidligere lavet et sofabord i mahogni med naturlige kanter. Det står superflot til den store sofa, og passer godt ind i stuen:

sofabord plankebord - web

Herunder kan du se et sofabord, som vi har lavet og nu står hjemme hos en glade kunde:

Planke sofabord – Altid kun i massivt træ i hele planker

Få et rustikt sofabord i træ

Et rustik sofabord i ægte naturtræ giver et helt specielt udseende, og det kan få de fleste gæster til at spærre øjnene op. Sofabordet i massivt naturtræ er med til at skabe en stemning, når du sammen med din familie eller gæster er samlet i stuen. Uanset om det er i weekenden til filmaften eller en af hverdagene med fødderne oppe efter fyraften, så kan du være sikker på at et massivt træbord som sofabord passer godt ind.

Går du efter kvalitet? Hvis du vælger at købe et sofabord hos Planke-bord.dk, er du sikret en høj kvalitet og dansk design. Vi sørger for at detaljerne i træet står skarpt og at vores rustikke sofaborde træ står helt unikt. Du får et færdigt kvalitetsprodukt der kun kan siges at være unika sofabord i planketræ.

Du kan være med til at vælge bordben til dit sofabord. Vi har et stort udvalg af ben og flere modeller specielt lavet til sofaborde. Du finder et par af de mest populære herunder:

 • Tilbud Hairpin Cross
  -25%

  Bordben – Hairpin cross- 51 cm – 45 cm – 39 cm – Sort – UDGÅR

  390,00 kr.492,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Skrå ben eg sofa

  Bordben sofabord – Skrå ben – Eg

  1.799,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Stjernestel træ

  Bordben sofabord – Stjernestel – Eg

  4.500,00 kr.
  Vælg muligheder

Rundt eller kvadratisk sofabord?

Formen på sofabordet kan være med til at ændre indretningen i din stue og et rundt sofabord kan være med til at gøre din stue indbydende. Du kan sammensætte dit sofabord med dine møbler, og være sikker på at få en hyggelig stemning.

Rundt og rustikt trender lige nu. Det er en stil der er populær, og som flere vælger til deres stuer derhjemme. Det er også vigtigt at du vælger et bord hvor størrelsen passer til sofaen og til størrelsen på rummet. Et for lille bord kan få selv den moderne flotte indrettede stue til at se forkert ud. Et ideelt sofabord i massivt træ er helt klart med til at skabe tyngde i et stuerum og du kan derfor også være sikker på at sofabord i træ er med til at give et naturligt look til stuen, hvilket passer godt ind i det nordiske moderne hjem.

Et planke sofabord fra Planke-bord.dk er håndlavet og dansk håndværk. Nedenfor ser du et udvalg af vores sofaborde:

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER