OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Plankeborde på Fyn

Scroll ned

Besøg os og se udvalg af plankeborde på Fyn

Er du interesseret i et håndlavet plankebord? Besøg os og se udvalget. Vi laver plankeborde på Fyn, og vores showroom i Middelfart har altid borde stående klar til salg.

Plankeborde på mål passer ind i alle hjem. Vi sørger for at bordet bliver lavet efter dine specifikationer. Da vi laver bordene på mål, sikrer vi, at de passer perfekt til vores kunders behov. Står du og skal vælge nyt spisebord? Et bord i træ tilføjer nordisk design og et strejf af naturen i indretningen. Vores snedkerfremstillede borde laves i hånden på eget værksted. Det sikrer at kvaliteten er i top og at alle detaljer fremstår tydelige.

Stilrent eller rustikt – uanset altid unikt

Når du designer et bord hos os får du flere valgmuligheder. En af de afgørende valg, som har indflydelse på bordets færdige udseende, er stilart. Vi tilbyder rustikke og stilrene planker. Forskellen er til at ligge mærke til.

De stilrene borde er kendetegnet ved strømlinede årer og få knaster. Det er selvfølgeligt vanskeligt at finde et træ der ikke har haft grene, så helt fri for knaster bliver det ikke. Men vi kan udvælge de planker, som har færrest knaster.

Det modsatte af stilrent er rustikt. De rustikke borde har liv i årene og mange knaster, udfyldt med epoxy. Egetræsborde med natur og hvid olie bliver udfyldt med transparent klar epoxy, hvorimod borde med valnød og ibenholt olie får sort epoxy som standard.

Stilarten ændrer dermed de valg vi tager, når vi udvælger plankerne til dit plankebord. Træet er altid forskelligt i udseende, både angående knaster, revner og åredetaljer. Vores borde bliver derfor også altid unikke, og 2 borde er aldrig ens.

Find det nye bord eller bordben i showroom

Vi har et stort showroom i Middelfart, hvor vi hører til. Her har vi både showroom, værksted og lager.

Vores showroom har altid et udvalg af borde klar til salg. Du kan ligeledes se vores udvalg af bordben, spisebordsstole, hylder, sofaborde og meget mere. Find vores plankeborde på Fyn og se, føl, mærk og få en fornemmelse af bordet inden et køb.

Vi er her alle hverdage 8-15 og lørdag ved tidsbestilling.

Kig forbi og hør mere om vores håndværk. Vi fortæller gerne mere om hvad vi laver, og du kan få kompetent hjælp til at vælge det rigtige. Vi har mange års erfaring med speciallavede plankeborde i alle størrelser.

plankeborde på fyn

Lokal virksomhed ved Lillebælt

Vi er stolte af vores håndværk. Vores produkter i træ bliver snedkerfremstillet på værkstedet. Vi sætter en ære i at udføre solidt håndværk og arbejder ud fra vores kunders ønsker. Det sikrer at vi kan levere borde og plankemøbler som passer til de behov der opstår og at de passer ind i hjemmet.

Vores træmøbler er dansk design i høj kvalitet. Vi sørger for at træet der anvendes til produktion er ovntørret til en ideel kernefugt, således bordet kommer til at holde i mange år frem. Plankeborde i træ er perfekte til indretningen i det nordiske hjem. Træ er natur materiale og med vores designmuligheder for du flere varianter, der alle har neutrale farver og naturlig udseende.

Vi er lokale i Trekantsområdet, men kan også levere til andre lande efter aftale. Skal du til Jylland, Fyn eller kører du forbi Lillebæltsbroen kan du altid besøge os, da vi ligger tæt ved afkørslen til Middelfart. Det bliver ikke nemmere.

Leder du efter en møbelsnedker på Fyn?

Du behøver ikke lede mere. Hos Planke-bord.dk får du plankeborde i 100% træ og god kvalitet lavet efter dine ønskede mål. Kontakt os og hør mere om mulighederne for at få et bord der er lavet til dit hjem og specifikationer.

Vi kan oplyse hvornår bordet kan leveres, alt efter hvor travlt der er i kalenderen. Der er indimellem travle perioder, og det er derfor også en god ide at bestille i god tid, hvis du har særlige krav til leveringsdato.

Du behøver ikke bo i nærheden af Fyn, hvis du ønsker et plankebord fra os. Vi leverer nemlig til kantsten og med mulighed for indbæring og montering.

Få inspiration til dit næste spisebord

At købe et plankebord er en stor beslutning. Det er ofte en beslutning, der tager længere tid. Derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig med valgmulighederne, hvis du skriver en mail eller ringer til os.

Vi har levereret rigtigt mange borde i løbet af årene. Og vi får mange fine billeder af bordene fra vores glade kunder. Det giver dig en fornemmelse af hvordan bordene ser ud, når de kommer hjem i stuen. Find hele inspirationsgalleriet med flotte billeder HER.

Ønsker du et godt tilbud? Følg os på Instagram, Facebook eller Pinterest. Her deler vi nye billeder fra showroom og værksted. Nyheder på shoppen. Og der kommer også løbende tilbud og kampagner hvor du sparer gode procenter.

Vi håber at få lov til at lave dit nye plankebord på Fyn, eller at se dig i showroomet til en god snak om dine ønsker.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER