OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Plankeborde i valnød

Scroll ned

Plankeborde i valnød

Et spisebord i massivt træ giver dit hjem et flot eksklusivt look i indretningen. Vælger du et plankebord i valnød er du sikret god kvalitet til konkurrencedygtig pris. Vi laver håndlavede borde på værkstedet i Middelfart. Vi sørger for at du er opdateret undervejs i processen og at det færdige møbel lever op til dine forventninger.

Valnøddetræ er en træsort som de fleste kendetegner med den rødbrune farve og tydelige detaljer. Træet er mest anvendt til frugttræ, men også efterspurgt som møbeltræ. Og til netop møbler er træet holdbart og slidstærkt. Med valnøddetræ til dit plankebord, er du sikret et bord som holder i mange år frem.

Vi har et udvalg af plankeborde i valnød. Vores borde er lavet af massiv valnød planker. Du kan vælge at designe dit eget bord eller købe et færdiglavet bord fra vores showroom på Fyn. Vælger du at designe dit eget bord, kan du selv bestemme størrelse, design på kant, olie behandling og meget mere.

Håndlavet spisebord i massivt valnøddetræ

Pift spisestuen op med et spisebord i valnøddetræ. Vi laver borde i massiv valnød planke. Spisebordet er et samlingspunkt hver aften. Hvorfor ikke sørge for at have et godt sted at nyde aftensmaden og hygge med venner og familie? Et håndlavet spisebord i valnøddetræ kan sagtens skabe en hyggelig plads til hele familien – uanset om i er mange eller få – du bestemmer nemlig selv størrelsen på dit plankebord – både længde og bredde.

Vi går meget op i vores håndværk og er stolte af vores plankeborde, som er lavet med den største kærlighed for træet. Når du modtager dit plankebord, får du også kompetent vejledning i vedligeholdelse, rengøring og opsætning, samt brug af bord lavet af amerikansk valnød planker i de første uger. Vi ønsker at vores kunder får den bedste oplevelse fra starten og derfor synes vi også at vores kunders første oplevelse af deres plankebord er ekstra vigtigt. Du kan altid ringe eller skrive til os og få hjælp til dit plankebord, hvis der er noget du er i tvivl om.

Vores udvalg af borde gør det let og enkelt at bestille. Uanset om du ønsker træ- eller metalben eller 2-3 planker i bordet. Se udvalgte plankeborde i amerikansk valnød herunder. Du kan trykke ind på de enkelte produkter og indtaste dine ønskede mål for at få priser.

 • valnod_2

  Plankebord – Amerikansk valnød – 2 planker

  Suggested Price: 14.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Rammestel tr‘_valnod_2

  Plankebord – Amerikansk valnød – 2 planker – Træben

  Suggested Price: 15.200,00 kr.
  Vælg muligheder
 • valnod_3

  Plankebord – Amerikansk valnød – 3 planker

  Suggested Price: 14.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Skr† ben tr‘_valnod_3 (1)

  Plankebord – Amerikansk valnød – 3 planker – Træben

  Suggested Price: 15.200,00 kr.
  Vælg muligheder

Et spisebord i valnød med udtræk

Ønsker du et stort bord til særlige lejligheder, men et mindre plankebord til hverdag? Du kan bestille et plankebord med tillægsplader hos os.

Et bord med tillægsplade har udtræk på undersiden, hvor op til 2 plader ligges i forlængelse af hver deres bordende. Tillægspladerne laves af de samme planker som bordet, og du får derfor ekstra plads, som passer i forlængelse af plankerne. Alle årer og detaljer i træet går i forlængelse af plankerne helt ud til kanten på tillægspladen. Når du ikke længere skal bruge ekstra plads er det let at afmontere pladerne og gemme dem væk til senere brug.

Plankebord - Eg - Ibenholt olie - 100 x 300 cm - 2 stk. tillægsplader

Vi laver plankeborde på Fyn

Er du interesseret i at se vores håndværk og et plankebord inden et køb? Du finder os i Middelfart på Fyn. Her har vi 250 kvm showroom med færdiglavede borde. Du kan også besøge os og få mere at vide om bordene og en grundig gennemgang, samt kig ind i værkstedet inden du bestiller.

Vi står klar til at hjælpe og guide dig. Vi har mere end 7 års erfaring med plankeborde og møbler i massivt træ.

Du kan besøge os alle hverdage mellem kl. 8-15 eller bestil en tid til lørdag mellem kl. 10-12. Du kan bestille tid til showroom her.

Vi glæder os til at se dig.

sofabord valnød

Ønsker du dig et sofabord i valnød? Vi laver også mindre borde til stuen. Et sofa- eller sidebord til stue eller soveværelset kan pynte dit hjem. Vores sofaborde i valnøddetræ er populære. Du kan finde hele udvalget af plankesofaborde her.

Med sofabordene i valnød med 2 planker har du ligeledes selv mulighed for at vælge størrelse på bordet. Du vælger selv om bordet skal have metal eller træben.

Udover spiseborde og sofaborde i valnød, laver vi også hylder og bænke i valnød. Udforsk shoppen og find noget til boligen – der er helt sikkert også noget til dig.

 

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER