OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Planke sofabord – Altid kun i massivt træ i hele planker

Scroll ned

Planke sofabord – Altid kun i massivt træ i hele planker

Et planke sofabord er et bord lavet ud af massive planker, men efter en rivende udvikling inden for møbler til dagligstuen har det vis sig, at ordet desværre er begyndt at blive en smugle misbrugt. Der hvor det falder os mest i øjnene, er når et sofabord belagt med finér eller laminat med træ look bliver kaldt for planke sofabord. Ifølge Wikipedia er planker træ, der adskiller sig fra brædder, og som generelt har en tykkelse på 5 cm eller derover. Det er en vigtig viden man bør tage med sig, når der skal vælges nyt bord foran fjernsynet. Er du i tvivl om massivt møbel-tørt træ skal være dit nye møbel, kan du læse mere HER.

Et planke sofabord spiller en vigtig rolle i hjemmet

Bordet mellem sofaen og TV’et er en vigtig faktor i den moderne bolig. Det er der vi tilbringer mange stunder med både familie og venner. Det er der du nemt og bekvemt skal kunne fralægge dig fjernbetjeningen, stille kaffen, eller sågar rødvindsglasset. Det er derfor vigtig at alle parameter spiller i forhold til højden, længden og bredden.

Hos Planke-bord.dk kan du få et bord der passer lige præcist til dine behov, vi laver nemlig bordet på bestilling, så vi sikrer at det passer lige ind i din stue. Du er med i hele processen, fra design til færdig bord.

Runde sofaborde kan også laves i planker

Et sofabord kan da også være rundt, og runde borde hitter. Der bliver hurtig skabt en flade hvor du har en masse aflægningsplads men uden det fylder alt for meget. Design selv dit bord i samarbejde med os. Vi tilbyder måske markedet største udvalg af ben og understel til runde borde. Et planke sofabord lavet i en rund form bliver altid sammensat af 2-5 massive planker alt afhængig af dine ønskede mål.

Runde sofaborde kan også laves i planker

Planke sofabord i eg – Et populært valg af træsort

Et planke sofabord i egetræ er utroligt smukt, men samtidig også ekstremt hårdfør over for slid. Egetræ er en såkaldt hårdttræs-træsort hvor kerneveddet indeholder stoffer, der gør træet modstandsdygtigt overfor svamp, det er naturligvis kun ude i skoven dette er vigtig, men dette medfører også at man ender ud med et produkt, som har en ens farve gennem hele træet. Dog bortset fra splintvedet, som er en lys stribe på 2-5 cm, der sidder helt yderst på træet lige før barken. Samtidig har veddet en lukket struktur som gør det virkeligt modsandsdygtigt overfor vand, egetræ er derfor en af de mest holdbare træarter her i Europa.

Planke sofabord – Altid kun i massivt træ i hele planker

Et rigtig planke sofabord er lavet i massiv træ

Det er bestemt værd at overveje et bord lavet i massivt træ når du skal vælge nyt sofabord. Et planke sofabord kan gå i generationer og er nærmest umuligt at slide op. En af de helt store fordele er at man altid kan slibe bordet og give det en ny omgang olie, så det fremstår som nyt igen. Det er også en mulighed helt at skifte farve på træet. Dette gøres simpelt ved at vælge en olie, hvor der er tilsat pigmenter i en ønsket farve. Dernæst er det også super simpelt at skifte ben/stel på bordet hvis det eksempelvis ikke følger tiden trend om 10 år.

Et bord lavet i massivt træ går aldrig af mode, og vi hjælper dagligt vores kunder med at finde det perfekte nye sæt bordben til en eksisterende bordblade, som de måske har arvet fra generationen før dem.

Valnød er eksotisk, eksklusivt og lækkert

Valnød importeret fra USA, altså den amerikanske valnød er ekstremt populær, den har en helt unik struktur og åretegning. Splintvedet yderst på planken har en gul/brun farve, som står i skarp kontrast til det chokoladebrune kærnetræ. Valnøddetræ er ekstremt velegnet til møbler og inventar hvor man ønsker et eksotisk og eksplosivt udtryk.

Unikke planke sofaborde i runde og hele bredde planker

Hvorfor ikke personliggøre hjemmet med et unikt planke sofabord. Hos planke-bord.dk er vi specialister på området, og arbejder dagligt med træ i store dimensioner og træ med en unik karakter. Derudover sætter vi en stor ære i at kunne leveret et produkt som på ingen måde kan efterlignes.

Runde endeskiver hvor man ser hele stammen i sin helhed, de buede kanter som virkelig illustrer, at det er et træ der har stået ude i skoven, bliver bare ikke mere unikt.

Sofabord i én planke som ses herunder, hvor vi har taget selve det stykke hvor grenen har valg at komme ud, det giver en super flot og unik struktur i træet. Design selv dit drømme sofabord lige her.

Unikke sofa plankeborde

 

Relaterede produkter

 

 

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER