OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Hyldebeslag

Scroll ned

Maze hyldebeslag

Det er vigtigt at få de rigtige beslag til hylden. Vi har et udvalg af forskellige muligheder og en af dem er Maze hyldebeslag. De gennemtænkte beslag er lavet af Nordiske Maze, som har bæredygtighed og design i højsæde. Læs med og bliv klogere på hvorfor vi tilbyder hyldebeslagene til vores egne håndlavede hylder.

Udover Maze beslag i 4 farver har vi også skjulte svævebeslag, rør-beslag og læderstropper.

Maze beslagene skiller sig ud ved at være traditionelle hyldebeslag, men med et opdateret design og udseende.

Nordisk design fra Sverige

Beslagene er designet af svenske Maze, som er en møbeldesign virksomhed der arbejder med Slow Production. Slow Production sikrer, ifølge dem, at alle produkter lever op til streng kvalitetsstandard og i tråd med den stigende opmærksomhed på bæredygtighed. Dette er også grunden til at beslagene er produceret lokalt i Sverige af bæredygtige materialer.

Maze er nordisk design når det er bedst. Minimalistisk, funktionelt, nedtonede farver og med et udseende, der passer ind i alle hjem. Og det bedste af det hele er at Maze beslagene holder i årtier. De alsidige beslag kan monteres på 4 forskellige måder, hvilket også opfrisker hylden og din indretning. De er lavet til at holde vægten og kan være hylde og dens indhold uden problemer.

Hyldebeslagene findes i 4 forskellige farver. Sort, hvid, messing og chrome. De er hver især med til at give træhylden et forskelligartet udtryk. Uanset om du vælger hvide beslag til en mørk valnøddetræshylde eller messing beslag til en hvid olieret egetræshylde, er du sikret beslag, der passer ind i indretningen hos de fleste.

egetræshylde med maze beslag

Hylde på mål med valgfrie beslag

Vores hylder bliver lavet efter bestilling på værkstedet her i Middelfart. Vi laver dem efter kundens specifikationer og det giver også dig mulighed for at designe en hylde der passer perfekt ind hjemme hos dig.

Hylderne tilpasses efter dybde og bredde. Du bestemmer træsort og beslag. Vælg mellem naturkant, 15 eller 90 graders kant. Oliebehandling natur, hvid, valnød eller ibenholt.

Du finder prisen på produktsiden når du indtaster de ønskede mål.

Snedkerfremstillede hylder giver indretningen et løft. Vores håndværk er lavet i høj kvalitet og du får dansk design, der holder i mange år – både i forhold til stil og gentagende brug. Hylderne på mål med maze beslag i flere farver gør også at du kan tilpasse dem, således de får den rigtige plads i din nuværende indretning.

Vi håber at få lov til at lave dine nye hylder til boligen. Find vores hylder med Maze beslag HER.

Inspiration til boligen

Ønsker du boliginspiration kan du tjekke inspirationsgalleriet ud HER. Vi deler løbende nye kundebilleder af vores håndværk.

Følg os på Pinterest og Instagram, og få nyheder, tilbud og inspiration direkte i dit feed.

Ønsker du at se vores hylder og håndværk inden et køb er du velkommen til at besøge vores showroom i Middelfart. Vi har et udvalg hængende, som giver et indtryk af de forskellige muligheder. Du kan besøge os og se træsorter, hylder i forskellige tykkelser, beslag i flere farver og høre mere om dine muligheder.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER