OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Hvorfor vælge et skrivebord i træ?

Scroll ned

Hvorfor vælge et skrivebord i træ?

Der er mange grunde til at vælge et skrivebord i træ. Hos Planke-bord.dk sætter vi en ære i at fremstille borde til norden, og vi har over 7 års erfaring med at fremstille plankemøbler i alle størrelser.

Du kan bestille direkte på webshoppen. Vores skriveborde har normalt en leveringstid på 3 uger. Skriveborde i træ er en bestillingsvare, og vi laver dem derfor også efter bestilling.

Et skrivebord er ofte mindre end et almindeligt spisebord. Vores skriveborde bliver lavet med 3 planker. Ønsker du et speciallavet bord med andet antal, kan du altid kontakte os.

5 grunde til at vælge et skrivebord fra Planke-bord.dk

Herunder har vi samlet de bedste grunde for at vælge et træbord til kontoret. Og også hvorfor du netop skal vælge os til at lave det.

  • Design selv bordet:

Valgmulighederne er mange hos Planke-bord.dk. Du bestemmer selv hvor stort eller lille bordet skal være. Vælg længde og bredde på dit nye skrivebord. Vi laver det i den ønskede størrelse af 3 x 40mm planker. Du vælger ud over mål også bordben og olie.

Vi arbejder med 4 forskellige olier. Natur olie, hvid olie, ibenholt olie og valnød olie.  Olien ændrer farven på træet.

Olien afhænger af den valgte træsort. Du kan vælge mellem træsorterne valnød, fyr eller egetræ. Fyrretræ og egetræ kan behandles med alle 4 forskellige olier, og valnøddetræ bliver behandlet med natur olie. Naturolien fremhæver træets naturlige udseende og struktur.

Til skriveborde hører de mere simple og stilrene bordben til. Man behøver ikke et stort understel eller bordben der kan bære 200 kg. Vi anbefaler koniske ben eller hairpin til mindre borde som et skrivebord. Se de 2 typer bordben på billederne herunder. Kontakt os hvis du har specialønske eller ønsker andre bordben.

skrivebord i træ med koniske ben skrivebord med hairpin

  • Dansk design:

Vi er en lille virksomhed fra Middelfart, hvor vi har showroom, værksted og lager. Du er altid velkommen til at kigge forbi og se vores håndværk inden et køb. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige og fortælle mere om mulighederne. Vi elsker at vise vores håndværk frem.

Et skrivebord på mål giver dig dansk design i hjemmekontoret. Dansk design er oftest kendetegnet ved de ikoniske møbler fra midten af 1900-tallet. Men det der kendetegner dansk design er enkeltheden, træet og dets flotte struktur, god kvalitet og håndværk. Alle værdier som vi værdsætter og arbejder ud fra med vores møbler. Skrivebordet er 100% lavet på eget værksted her i Danmark. Du kan derfor også være sikker på at få dansk design i god kvalitet hos os.

  • Håndværk der holder:

Ovenstående fører os også videre til næste grund for at købe et bord hos os. Vi laver møbler der holder. Og vedligeholder du bordet kan det sagtens holde i årtier frem. Vi er stolte af vores håndværk og vi elsker at arbejde med træ. Vi har mange års erfaring med at fremstille borde på mål. Også skriveborde i træ.

Vi håber derfor også at få lov til at lave dit næste bord til kontoret.

Et skrivebord i eg kan holde til meget. Egetræ er en robust, stærk og hård træsort, som gør den meget egnet til møbelproduktion. Dette er også grunden til at de fleste har egetræsmøbler stående i dag. Et træskrivebord ser både flot ud, og er super funktionelt.

  • Massive planker til skrivebord:

Vores skriveborde i træ bliver lavet af massive planker. 4 cm tykke. 3 planker bliver samlet til din ønskede bredde. Det sikrer at bordet står flot og stabilt. Vi anbefaler at bordet står i jævnt klima uden store sving i temperaturer. Træ er natur-materiale og der er altid en risiko for at plankerne vil stå og arbejde med tiden. Dette kan ikke undgås.

Træet vi arbejder med er altid ovntørret ned til en kernefugt på 8%. Dette er med til at sikre kvaliteten på vores møbler og for at undgå at træet udvider sig for meget ved temperaturændringer.

Vi får træ hjem fra danske, tyske og europæiske savværker.

Olien der anvendes mætter træet og sørger for en flot overfladebehandling.

Træ i værkstedet

  • Personlig kundeservice:

Hos Planke-bord.dk får du altid en personlig betjening, og vi bestræber os efter at give dig den bedste kundeservice – uanset om du tager kontakter os via telefon, mail eller direkte her i showroom.

Vi giver dig besked undervejs med produktionsuge og levering.

Dit nye skrivebord i træ kan leveres til kantsten eller du kan afhente i Middelfart.

 

Find mere inspiration

Ønsker du at se vores håndværk før et køb, er du som nævnt tidligere, velkommen til at besøge showroom i Middelfart. Du kan også tjekke vores inspirationsgalleri ud. Her kan du se kundebilleder af vores borde. Find galleriet HER.

Ellers følg os på Pinterest og Instagram. Her deler vi gode nyheder, tilbud, konkurrencer, kampagner, billeder fra showroom, glade kunder og værkstedet. Du får det nyeste direkte i dit feed.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER