OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Håndlavede hylder med valgfrie læderstropper

Scroll ned

Håndlavede hylder med valgfrie læderstropper

Hos Planke-bord.dk kan du købe håndlavede hylder med valgfrie læderstropper. Du vælger selv farven på læderremme. Vi har 3 forskellige at vælge imellem; sort, nude eller brun.

Er du interesseret i en hylde der pynter væggen? Vi laver alle hylder på værkstedet i Middelfart. Da vi laver hylderne på bestilling, kan du selv designe din hylde alt efter behov. Du bestemmer træsort (eg, røget eg eller amerikansk valnød), mål på hylden, beslag og farven samt mål. Du kan vælge hylder med tykkelse på 2 cm eller 4 cm. Indtast nemt længde og bredde og få prisen direkte på produktsiden. Det er hurtigt og enkelt.

 • Amerikansk valnød med sorte stropper 2 cm (1)

  Hylde – Amerikansk valnød – 2 cm – Læderstrop

  Suggested Price: 420,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde eg naturolie nude stropper 2 cm

  Hylde – Eg – 2 cm – Natur olie – Læderstrop

  Suggested Price: 375,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Røget eg 2 cm sort stropper (1)

  Hylde – Røget eg – 2 cm – Læderstrop

  Suggested Price: 420,00 kr.
  Vælg muligheder

Sorte læderstropper til hylde i massivt træ

Læderstropper til hylde i træ kan du også købe enkeltvis. Har du allerede en hylde derhjemme, men mangler noget at hænge den op med? Vælg mellem sort, nude eller brun læderstrop til hylden, og få et flot moderne udseende til din hylde.

Der følger ikke skruer med til vores hylder eller beslag, da det er bedst, hvis du køber skruer der passer til din væg derhjemme.

Vores læderstropper er i god kvalitet og lavet af ægte læder. De kan holde i mange år og får med tiden en flot patina. Find dem her. Alle hylder bliver lavet i massivt træ i flere forskellige træsorter. Vælg mellem træsorterne eg, røget eg eller amerikansk valnød. Hvis du vælger eg, har vi 4 olier du kan vælge imellem. De giver hver især hylden et unikt udseende. Du kan enten vælge hvid, natur, ibenholt eller valnød olie til din hylde.

 • Læderstrop sort

  Læder stropper – Sort – 1 sæt

  229,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Læderstrop brun

  Læder stropper – Brun – 1 sæt

  229,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Læderstrop HN nude

  Læder stropper – Nude – 1 sæt

  229,00 kr.
  Vælg muligheder

Hylde med læderrem 60 cm, 100 cm, 140 cm? Vælg selv mål

Vi laver alle hylder på mål. Du vælger selv størrelsen på hylden inden bestilling. Uanset om du leder efter hylde 40 cm eller hylde med læderrem 60 cm, 100, 150 cm, 200 cm eller derimellem – så kan du finde det hos os.

Vores hylder med læderremme er en af vores mest populære hylder og vi har derfor også 1 uges leveringstid på hylderne. Vi laver dem selvfølgelig så hurtigt vi kan. Så sender vi dem afsted og du kan få monteret dine håndlavede hylder på væggen.

En læderrem til hylden giver din bolig et moderne udseende. Smarte hylder med læderophæng kan justeres efter behov. Læderremmen kan justeres og klippes til efter hyldens størrelse. Du får 2 styks læderremme med til en hylde således de kan bære hylden – en strop i hver ende.

Egetræshylde med læderstrop

Flotte træhylder med læderstrop passer til de fleste hjem. En træhylde med læderstropper i ægte læder er helt i rød tråd med de nordiske boligtrends der findes lige nu. Det er det naturlige og de neutrale farver der er in i alle boligmagasiner og interiør blogs. En træhylde i eg kan derfor også pryde hjemmet – især når denne monteres med de smarte læderstropper.

Træhylder med læderremme er lette at montere. Vi sender dem samlet til dig så du let og enkelt kan gå i gang med at hænge dem op.

Find alle vores hylder her eller vælg den hyldekategori du er interesseret i fra fanen shop øverst på siden. Vi glæder os til at lave dine håndlavede hylder med valgfrie læderstropper.

Pynteskruer til læderrem

Leder du efter at skjule skruehovedet? Eller vil du have din hylde til at se ekstra pæn ud. Det kan du gøre med en pynteskrue som monteres sammen med læderremmen. Vi har et udvalg af skruehætter til hylder i flere farver. Pynteskruerne skjuler skruen og giver din hylde et eksklusivt udtryk. Det ser bare lidt flottere ud, når der er styr på de små detaljer.

Du kan finde alle vores pynteskruer på shoppen. De kan købes med til dine hylder. Der er 2 styks skruehætter og hvert sæt passer til 1 hylde.

 • antik messing skruehætte

  Skruehætter 2 stk. – Antik messing

  19,00 kr.
  Vælg muligheder
 • antik kobber skruehætte

  Skruehætter 2 stk. – Antik kobber

  19,00 kr.
  Vælg muligheder
 • messing skruehætte

  Skruehætter 2 stk. – Messing

  19,00 kr.
  Vælg muligheder
 • skruehætter sort

  Skruehætter 2 stk. – Sort

  19,00 kr.
  Vælg muligheder
 • skruehætter mat chrome

  Skruehætter 2 stk. – Mat chrome

  19,00 kr.
  Vælg muligheder
 • chrome skruehætte

  Skruehætter 2 stk. – Chrome

  19,00 kr.
  Vælg muligheder

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER