OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Håndlavede bordben i træ

Scroll ned

Dansk håndværk

Vil du have kraftige stabile bordben til dit bord? Ønsker du kvalitet og dansk design? Er du interesseret i håndlavede bordben i træ? Vi sætter en ære i vores håndværk og hos os kan du få flere typer bordben, som vi laver fra bunden til det færdige produkt. Du får altså håndlavede træben i høj kvalitet.

Du vælger selv træsort hvis du vælger at købe bordben i træ til dit plankebord. Vi har både eg, røget eg, fyr og amerikansk valnød at vælge imellem. Og vi laver krydsstel, skrå ben, skrå stolpe, trapez og stjernestel til sofa- og spiseborde. Derudover har vi også custom made ben til dig der selv ønsker at bestemme højden og længden på dine ben – og her kan du vælge at få alt lige fra det lave sofabord til højbordet.

Bordben i træ – holdbar og stabile håndlavet til dit bord

Flere modeller at vælge mellem betyder at du kan finde de bordben i træ der passer perfekt til din bolig. Udover at benene er med til at færdiggøre dit plankebord, så er de ligeledes en del af din indretning – og de står superskarpt i den moderne bolig som et tegn på at du sætter pris på godt dansk håndværk.

De forskellige modeller er alle unikke på hver deres måde. Læs lidt mere om hver enkel type herunder.

Krydsben

Krydsben er en af vores allermest populære model – både i træ og metal udgaven. Benene er formet som et X-kryds og det moderne udtryk gør at krydsben passer godt ind i de fleste spisestuer. Det er nærmest umuligt at vælge forkert med et par flotte krydsben til plankebordet.

Trapez

De fleste vil måske tænke cirkus når vi nævner trapez, men hos Planke-bord.dk er trapez lig med bordben som man altså ikke kan svinge sig i. De er nemlig meget stabile og står sikkert mod gulvet, således de kan bære vægten fra bordpladen uden problemer. Trapez bordben er endnu en model der er blevet utrolig populær. Den trapezformede firkant står fint med de parallelle linjer. Trapezen er med til at få spisebordet til at se ekstra eksklusiv og luksuriøs ud.

Skrå ben vs. skrå stolpe

Skrå ben og skrå stolpe bordben ligner måske hinanden. Men der er nu alligevel en forskel. Skrå stolpe har tykkere ben end de almindelige skrå ben, og derfor egner stolpe benene sig også bedst til de større og tykkere bordplader og plankeborde. Skrå ben er lavet i 40x80mm massivt træ, hvorimod vores stolpe ben er 80x80mm. Benene er i stand til at bære en belastning på 200kg pr stk og derfor ideelle til vores plankeborde.

Rammestel

Rammestellet er endnu en populær model. Den firkantede form giver spisebordet et neutralt udtryk som passer godt ind i den moderne nordiske indretning. Hvis du køber vores rammestel får du et sæt a 2 stk. som dermed passer til et bord. Vi sørger for at der er forboret 6mm huller til let montering.

Find hele udvalget af bordben i træ her.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER