OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Guide til at vælge hylder i massivt træ

Scroll ned

Guide til at vælge hylder i massivt træ

I dag tager vi et smugkig på vores håndlavede hylder med denne guide til hylder som giver dig et godt overblik. Alle vores hylder bliver lavet på bestilling. Det betyder også at du helt selv bestemmer størrelse ved at indtaste dine ønskede mål. Når du bestiller hylder på Planke-bord.dk er du sikret hylder i høj kvalitet fremstillet i massivt træ. Du kan selv bestemme om du ønsker hylder i eg, røget eg eller amerikansk valnød. Til vores egetræshylder kan du vælge mellem 4 forskellige typer olier. Du bestemmer også selv typen af beslag, hvor vi har flere valgmuligheder. Hyldens tykkelse kan enten være 2 eller 4 cm alt efter hvad du vælger at hænge dem op med.

Herunder kommer vi med en hurtig guide til hvilke hylder vi laver i massivt træ, da det kan være uoverskueligt at vælge de rigtige med så mange valgmuligheder. Lad os hjælpe dig på vej. Du kan købe dem alle på shoppen.

Billige træ hylder på mål til moderne stue

Du får hylder til en god pris på Planke-bord.dk. Det er dansk håndværk fremstillet på værksted i Middelfart. Vi sørger for at hylderne bliver som du vil have dem.

Vi har mange forskellige beslag til ophængning. Populære valg til hylder er blandt andet svævehylder, læderstropper og Maze beslag. Vi laver dog også hylder uden beslag og med rør.

Svævehylder

Vores svævende hylder med usynlige beslag passer godt til den moderne stue. Beslagene er skjult i hylden og sikrer at den kan monteres sikkert på væggen. Vores svævehylder har en tykkelse på 4 cm, men du bestemmer selv mål.

Find udvalget af svævehylder her.

 

 

Svævehylde i elm, naturolie

Hylder med læderrem

Vælger du hylder med læderrem får du 2 stk. læderstropper med til hver hylde du bestiller. Vi har 3 forskellige farver at vælge imellem; sort, nude og brun. De er alle ca. 100 cm lange. Stropperne er lette at justere og klippe til så de passer perfekt til bredden på din hylde.

Som noget nyt kan vi tilbyde de smarte skruehætter. pynte skruerne monteres på og skjuler skruehovedet. Der er flere farver at vælge i mellem. Du vælger også selv om du ønsker 2 eller 4 cm tykkelse.

Find alle hylder med læderrem her.

Hylde i eg med sort læderstropper

Hylder med Maze beslag

Vil du hellere have mere traditionelle hyldebeslag? Maze beslagene er fine og findes i flere farver. Samtidig er de smarte, da du kan montere dem på mange forskellige måder. De er simple og stilfulde i et enkelt nordisk design.

Du kan vælge mellem sort, messing, hvid og chrome. Der følger 1 sæt (2. stk) med til hver hylde med Maze beslag du bestiller.

Find hele udvalget her.

Hylde m maze valnød finer miljø

Hylder med rør

Hylder med rør giver dit hjem et råt industrielt look med de flotte rør beslag. Vi sender alle delene sammen og du kan let samle og montere hylden. Her kan du vælge mellem galvaniserede eller sorte beslag.

Beslagene giver hylden et anderledes udtryk.

Find hylder med rør her.

Røget eg 4 cm sorte rør (3)

Amerikasnk valnød 4 cm galv. rør 4

Hylder uden beslag

Ønsker du ikke beslag til din hylde, eller har du allerede udvalgt nogle andetstedsfra? Du kan sagtens bestille hylder hos os alligevel. Vi laver nemlig også hylder på mål uden beslag. Dem kan du let og enkelt få leveret lige til døren.

Find alle hylder uden beslag her.

Hurtig levering på hylder

Du kan bestille dine hylder på shoppen. Når du bestiller sender vi din ordre videre ud på værkstedet hvor de dygtige snedkere går i gang med at lave din hylde. Vi laver mange hylder og der er derfor også 1 uges leveringstid på alle hylderne. Vi prøver selvfølgelig at være hurtige og vi skal nok sørge for at sende dem ud lige så snart de er klar! Det eneste der mangler, er at hænge dem op og nyde dine nye hylder i massiv træ.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER