OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Design dit helt personlige langbord

Scroll ned

Et langbord kan i mange tilfælde godt lyde lidt voldsomt, men her hos Planke-bord.dk er langeborde et af vores specialer. Du kan designe præcist det bord som du ønsker både hvad angår længden samt stel. Derfor er du sikret et bord der hverken bliver for langt eller for kort. Et langbord er forte noget vi forbinder med store herregårde eller slotte, men tøv ikke der findes også et langbord der passer til netop din bolig.

Få skabt en masse plads til dine gæster

Når huset skal fyldes med gæster, findes der ikke noget mere fantastisk, end når alle kan side samlet rundt om et langbord. Er man i den situation at man er en stor familie i en husstand, har man her den enestående mulighed for at få tilpasset sit bord, så alle kan få sin faste plads i vante omgivelser.

Langbord med udtræk – Når langt ikke er langt nok

Ja det kan lyde helt tosset, men det er faktisk muligt alt forlænge sit langbord med udtræk, vi har en løsning hvor det er muligt at tilføje en ekstra plade på 50 cm. i enderne. Det vil derfor også være muligt at lave sit helt normale plankebord om til et langbord, ved montere de medfølgende tillægsplader. Når du skal designe dit drømme langbord med udtræk vil det være oplagt at tage et smut forbi vores designside.

 

Langbord i amerikansk valnød

 

Et langbord i egetræ er bare overbevisende

Hos planke-bord.dk laver vi unikke møbler i egetræ, derfor vil vores varmeste anbefalinger også vores at vælge egetræ til dit nye langbord. Egetræ er kendetegnet sin ekstreme holdbarhed og giver et helt særligt og unikt udtryk. Mange kender egetræ i sin smukke naturlige varme gyldne farve, men hos Planke-bord.dk findes vores oliebehandlinger i 4 forskellige udgaver. Så ønsker du dit nye langbord i egetræ skal være lyst, eller mørkt, finder du med sikkerhed noget som falder i din smag her på siden.

Brug et langbord som spisebord

Et godt spisebord, er et bord hvor man gældes ved at inviter gæster til middag. Hvad kan så gælde en mere end når der er plads til rigtig mange gæster. Udover af have et spisebord som langbord som naturligvis er udført i et lækkert design, kan der også deles virkeligt mange særlige minder. Det kræver din mand eller kvinde at indrette et rum, hvor funktionalitet og elegance skal gå hånd i hånd. Men et spisebord som langbord er du sikret et lækkert unikt bord der altid står klar til særlige begivenheder eller som altid står klar til hverdagsbrug. Hos Planke-bord.dk laver vi rigtig lange spiseborde i træ, og du bestemmer naturligvis selv hvilke udtryk du ønsker.

Et lille udpluk af de mange fordele ved et langbord som spisebord

 • Et spisebord der rummer pladsen til mange mennesker
 • Et spisebord hvor hyggelige sunder og nærvær er i fokus
 • Et spisebord som designses efter dine behov

 

Langbord i massiv egetræ

 

Populære produkter

 • valnod_2

  Plankebord – Amerikansk valnød – 2 planker

  Suggested Price: 14.400,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Skrå ben træ ibenholt_3 (1)

  Plankebord Eg – 3 planker – Ibenholt olie – Træben

  Suggested Price: 8.000,00 kr.
  Vælg muligheder
 • IMG_20210415_125645_corner_valnod_Color

  Plankebord Eg – 3 planker – Valnød olie

  Suggested Price: 8.000,00 kr.
  Vælg muligheder
 • valnod_3

  Plankebord – Amerikansk valnød – 3 planker

  Suggested Price: 14.400,00 kr.
  Vælg muligheder

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER