OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Den perfekte rammehylde til dine billeder

Scroll ned

Populære rammehylder til billedvæggen

En boligtrend der hitter lige nu er rammehylder til stuen, soveværelset eller køkkenet. En svævehylde er en hylde med usynlige beslag, hvor du kan opsætte dine rammer og billeder i moderne indretning. væghylderne findes i forskellige træsorter, og du kan selv vælge om du ønsker svævehylder i eg, røget eg, elm eller amerikansk valnød.

En svævehylde over sofaen med rammer er altid en flot detalje til stuen. Rammerne på hylden læner op ad væggen og er med til at give et helt unikt udtryk. Det kan hos mange passe godt ind i den nordiske stil, som er populær i Skandinavien. Ligeledes kan svævehylder i køkkenet eller spisestuen give det ekstra løft til boligindretningen, som du måske går og leder efter.

Du har flere valgmuligheder, og kan vælge en hylde, der passer ind i dit hjem – uanset om du har lyse eller mørke møbler og mange eller få billeder til væggen.

En billedhylde til den moderne bolig

Vi har tidligere arbejdet med rammehylder. Du kan se et eksempel på vores arbejde herunder. En svævehylde i træ med en ekstra længde kan se flot ud i køkkenet til dekoration og kan sagtens anvendes som en moderne billedhylde. Nedenfor kan du se billeder fra en af vores kunder. Her har kunden selv opsat LED lys på undersiden af hylden, hvilket giver køkkenet et lyst moderne udseende. Hylden passer godt ind til de andre elementer i rummet.

Svævehylde i elm, naturolie Svævehylde i elm, naturolie

Billedhylder er perfekte til de små dekorative ting, planter eller i de flestes tilfælde: Billedrammer. Uanset størrelsen på dine billeder, kan du få en væghylde der passer perfekt til din væg.

Vi sikrer kvaliteten på træet og sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk. Du kan finde vores mange hylder uden beslag her.

Håndværk på mål tilpasset dit hjem

Du har muligheden for at designe en svævehylde i træ. Du vælger selv træsort og indtaster mål. På den måde er du sikret at hylden passer til dit formål.

Vi laver rammehylder på mål. Det betyder at vi kan lave lige den længde og dybde du ønsker dig. Dette gælder uanset om du skal bruge en gallerihylde på 40 cm, 120 cm eller en gallerihylde 150 cm. Vi har træet og håndværk til at lave lige den længde du har brug for.

En speciallavet hylde efter dine ønskede mål er perfekt til hjemmet, hvor sans for detaljer og godt dansk håndværk vægtes højt. Det er også to af de ting vi vægter højest i udførelsen af hylder, således vores kunder er sikret den bedste kvalitet ved det færdige produkt.

Har du et spørgsmål eller er du klar til at bestille svævehylder til hele boligen? Ring eller skriv ind til os, så finder vi sammen en løsning, der passer hjem til dig.

Snedkerfremstillet dansk design i høj kvalitet

Alle vores hylder laves som nævnt efter mål. De fremstilles i hånden på eget værksted. Det er derfor også muligt for os at tilpasse dine nye rammehylder, således de passer ind i din bolig.

Træ er et alsidigt naturmateriale. Det kan bruges i mange sammenhænge og er især populært til møbelproduktion, da det har en holdbarhed og robusthed, som sikrer kvaliteten. Hos Planke-bord.dk kan du vælge mellem flere træsorter til dine nye hylder. Træhylder til billedrammerne på væggen pryder ethvert hjem. Få din nordiske stil op i højden med en smal hylde. Vi håber at få lov til at lave rammehylder til dig.

Vi går op i at levere et stykke håndværk i høj kvalitet. Du er altid sikret dansk design, håndlavet i træ hos os.

Se mere af vores håndværk på Pinterest eller i inspirationsgalleriet HER.

Vælg tykkelse på 2 cm eller 4 cm

 • Hylde eg naturolie nude stropper 2 cm

  Hylde – Eg – 2 cm – Natur olie – Læderstrop

  Suggested Price: 375,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde eg ibenholt olie 2 cm

  Hylde – Eg – 2 cm – Ibenholt olie – Læderstrop

  Suggested Price: 375,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde svævende eg natur olie

  Hylde – Eg – 4 cm – Natur olie – Svævende

  Suggested Price: 1.199,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Amerikansk valnød med sorte stropper 4 cm (1)

  Hylde – Amerikansk valnød – 4 cm – Læderstrop

  Suggested Price: 540,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde svævende eg natur olie

  Hylde – Eg – 4 cm – Natur olie

  Suggested Price: 375,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde svævende eg hvid olie

  Hylde – Eg – 4 cm – Hvid olie – Svævende

  Suggested Price: 1.199,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde eg ibenholt olie nude stropper 4 cm

  Hylde – Eg – 4 cm – Ibenholt olie – Læderstrop

  Suggested Price: 375,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Hylde eg svævende ibenholt olie

  Hylde – Eg – 4 cm – Ibenholt olie

  Suggested Price: 375,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Ibenholt olie 2 cm sorte rør (5)

  Hylde – Eg – Ibenholt olie – 2 cm – Rør

  Suggested Price: 588,00 kr.
  Vælg muligheder
 • Amerikasnk valnød 4 cm sorte rør 4

  Hylde – Amerikansk valnød – 4 cm – Rør

  Suggested Price: 720,00 kr.
  Vælg muligheder

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER