OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Café bordben i simpelt design

Scroll ned

Café bordben i simpelt design

Vores bordben til caféborde er perfekte til det lille runde eller kvadratiske bord. Vores udvalg indeholder både ben i sort og rustfri metal farver.

Vi har løbende udvidet sortimentet. Og i dag kan du få rund eller kvadratiske ben til en skarp pris. De fleste ben findes både i en almindelig og slim udgave. Derudover har vi understel der giver et mere skulpturelt look til dit bord. Stjernestellene findes i flere størrelser. Bow, flower, butterfly og tower er ligeledes et hit til de mindre borde.

Alle bordben til caféborde er lavet i et elegant og simpelt design, som passer godt ind i de fleste hjem. Det nordiske look i stål giver dit cafébord et flot udtryk, og holder i mange år frem.

Kvadratisk! Praktisk! Flot!

En af vores bestsellere til cafebord er kvadrat slim modellen. Den kvadratiske bundplade er tung nok til at holde et bord op til 90 cm og 20 kg. Bundpladen måler 45×45 cm, hvilket giver god støtte til bordet. Med en højde på 71 cm er benet perfekt til de fleste stoles sædehøjde.

Toppladen måler 23×23 og de forborede huller gør det nemt at montere denne på undersiden af din bordplade.

  • Kvadrat slim

    Bordben – Café bord – Kvadrat slim

    649,00 kr.
    Vælg muligheder

Kvadrat slim er perfekt til det lille bord i udestuen, køkkenet eller som erhverv løsning i restaurant, café eller venteværelset.

Cafébord i massiv træ til kvadrat slim bordben

Ønsker du også en flot bordplade til dit bord? Vi kan sagtens lave cafébordplader i den størrelse du ønsker. Vi laver plankeborde på mål, og et lille bord i massiv træ passer godt til bordben kvadrat slim eller et af de øvrige stel til café.

Find hele udvalget af bordben til cafébord her.

Bordben – kvadrat slim er til dig, der ønsker billig bordben i god kvalitet. Vi sørger for at bordben bliver sendt afsted til dig hurtigst muligt således du kan få glæde at dit nye bord.

Kvadrat slim modellen kan bestilles nu, men skynd dig. De forsvinder hurtigt fra lageret.

Kvadrat slim

Ønsker du inspiration?

Se vores plankeborde i galleriet, hvor vi deler nye kundebilleder af vores håndværk. Du kan også følge os på Instagram, Facebook eller Pinterest og få kig bagom i værkstedet, nyheder fra showroom og gode råd til spisebord i træ.

Vi deler ud af vores viden og mange års erfaring, både med at arbejde med træ og med plankeborde. Vi går meget op i god kvalitet og ønsker at yde den bedste service. Derfor har vi også valgt at give dig alle valg – hvilket betyder at du selv kan designe dit bord og bestemme alt fra størrelse til bordben og stiltype. Vi guider dig og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Derudover har vi et showroom i Middelfart, hvor du kan se, føle og sidde ved vores håndværk inden et køb.

Vi glæder os til at høre fra dig. Læs mere om showroom her: https://planke-bord.dk/showroom/

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER