OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Bordbukke til spisebord

Scroll ned

Bordbukke til spisebord

En af de populære stel til bord er bordbukken. Den er nem at samle, simpel i udseende og giver et let og elegant udtryk i indretningen udført i metal pulverlakeret sort. Og så har vi en skarp pris på et sæt bordbukke til spisebord. Du finder ikke et bedre alternativ til samme pris og kvalitet andre steder.

Bordbukken er genkendelig med den skrå form, som giver bordet et specielt udseende. Vores bordbuk har 3 ben, hvor det midterste støtteben står skråt. I pakken er der til 1 bord, altså 2 bordbukke. Find bordbukken HER.

Hvilke borde passer bordbuk til?

Stellet er ideelt til spiseborde eller lettere bordplader. Med en højde og bredde på 70×70 cm passer bukkene til de fleste type borde. Du skal blot være opmærksom på at maksimal vægt må være 50 kg per styk, altså max en bordplade på 100 kg.

Disse bordbukke skal monteres – skrues op i bordpladen – for at sikre stabilitet. De er dermed ikke som andre klapsammenlige arbejdsbukke. De står bedst efter montering. Vi anbefaler at de bliver monteret mindst 8 cm fra bordets endekant hvis bordet er under 3 meter langt.

Elegant design

Skal vores bordbensstel passe ind i dit hjems indretning? Vi tilbyder kvalitet i nordisk design. Vi har udover bordben også et stort udvalg af plankemøbler, håndlavet på eget værksted i Middelfart. Vi kan garantere at stellet passer godt til et plankebord. Derudover opdaterer vi løbende vores sortiment af spisebordsstole, barstole og sofaer. De kommer alle fra danske leverandører udført i flot nordisk design. Det sikrer at de passer ind hos de fleste og pryder ethvert hjem. Sammensæt selv efter behov eller udskift dine møbler med nyt fra Planke-bord.dk

Bordbukke til spisestuen kan også være med til at give boligen og et kedeligt spisebord et løft, og få det til at fremstå lettere end før. Med tynde profiler er stellet utroligt enkelt. Du kan sagtens sammensætte flere sæt bordbukke til et længere bord og dermed få ekstra støtte og stabilt fundament til bordpladen.

Et eksempel på billedet herunder giver et godt indblik i hvordan bordbenene ser ud når de er monteret på bordet. Som man kan se, giver det midterste ben plads til siddeplads for enden af bordet, hvor man sagtens kan sidde med ben uden besvær.

Plankebord bordbukkke

Du kan købe et sæt bordbukke HER.

Søger du mere inspiration?

Vi har samlet alle kundebilleder af vores leverede borde i inspirationsgalleriet HER. Alle borde er håndlavet på værkstedet i Middelfart.

Derudover kan du altid følge os på sociale medier. Du finder os på Facebook, Instagram, LinkedIn og Pinterest. Vi deler gode tilbud og kampagner året rundt. Nyheder på shoppen og billeder fra glade kunder, showroom og værksted. Følg os og gå ikke glip af chancen for billige bordben eller et bord du selv designer.

Du er også velkommen til at kigge forbi showroom i Middelfart. Vi har åbent alle hverdage 8-15 og lørdag ved tidsbestilling. Vi håber at få lov til at fremvise vores håndværk til dig og få en snak om dine ønsker.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER