OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Bordben med tynd topplade

Scroll ned

Bordben i tyndere udgave = Slim

Vores 2 slim modeller skrå ben slim og trapez slim er meget populære. Ud over funktionalitet og det flotte design, har de begge en skarp pris! De passer derudover til de fleste bordplader. Det gør dem ekstra anvendelige. De er nemme at montere og støtter bordet med stabilitet. Det der kendetegner dem begge, er at de er bordben med tynd topplade.

De andre almindelige bordben som er egnet til plankeborde og som sælges her på Planke-bord.dk har en top plade med 4 cm tykkelse. Det specielle ved slim modellerne er at toppladen er tyndere end disse modeller, og i stedet kun er 5 mm tyk.

Skrå ben slim

Skrå ben slim er den ubesejrede mester. Den mest populære af dem alle. Den er et pragt eksempel på hvad de fleste forestiller, når man snakker om bordben. Det er et understel som leveres i sæt til et bord. 2 stel med 2 ben på hver, samlet foroven med toppladen, som også er monteringspladen på undersiden af bordpladen.

Skrå ben slim er kendetegnet ved de ikoniske skrå ben der har en skrå hældning mod gulvet der giver det karakteristiske udseende og som gør bordbenene let genkendelige.

Denne model måler 70 cm i bredden og 70 cm i højden. Den passer til de fleste bordplader og er ideel til mange gør-det-selv projekter.

Find skrå ben slim med tynd topplade HER.

Skrå ben slim

Trapez slim

Vores anden bordben med tynd topplade er trapez slim. Dette stel har ligesom skrå ben slim en tyndere topplade end vores andre modeller.

Det er ikke en cirkus trapez, men en bordbens trapez. Dette stel er kendetegnet ved trapez-formen, som til forveksling ligner skrå ben, men med en bund profil som giver ekstra støtte forneden.

Trapez modellen passer ligeså til flere typer bordplader og projekter. Stellet giver et robust underlag for ethvert bord, og kan med det anderledes udseende fremstå tungere end skrå ben. Trapez modellen er dermed også perfekt til tykkere og længere bordplader. Dog skal du være opmærksom på at max kapacitet er 50 kg pr ben. Dette inkluderer også ting og sager på bordet, samt tryk af albuer fra siddende personer.

Find trapez slim med tynd topplade HER.

Trapez slim, bordben med tynd topplade

Stel til spisebord med tynd topplade

Mangler du inspiration? Du kan se et stort galleri af kundebilleder HER, som vi løbende opdaterer.

Følg os på de sociale medier og få det seneste nye i dit feed på Facebook, Instagram og Pinterest. Vi poster billeder af vores håndværk, fra showroom og værksted. Gode tilbud og kampagner bliver også annonceret her, således du aldrig går klip af en god besparelse.

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER