OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Barstol til counter og højbord

Scroll ned

Barstol til counter og højbord

Leder du efter barstole i en god højde, og som har et enkelt stilrent design? Vores barstol model Silje er lavet i 3 forskellige varianter. 2 højder med fast understel og 1 med drejefod og justerbar højde.

En barstol er en stol, der passer i højden til en bar eller køkkenø. Ofte er en barstol smallere og med et enklere design og simpelt understel sammenlignet med en almindelig spisebordsstol.

Counterstole til køkkenet

Counterstole skal have en lavere siddehøjde en barstol til højbord, da køkkenbord, counter og køkkenøer ofte er lavere. En almindelig højde på køkkenøer er 90-100 cm og en ideel sædehøjde på stole hertil er derfor også omkring de 60-70 cm.

Det er vigtigt at stolen ikke er alt for klodset og stor, da der i køkkenet ofte er gennemgående trafik, og så er det rart at stolen ikke fylder meget når den ikke er i brug.

Med Silje model i sædehøjde 65 cm får du en elegant barstol, der passer til counters og til køkkenbordshøjden. Stolen har fodhviler og ryglæn som sikrer en god siddekomfort. Stolen har en totalhøjde på 87 cm og bredde på 40 cm.

Vores lave barstol har et fast understel med 4 ben. Du kan derfor sidde stabilt uden problemer. Silje modellen er udført i pulverlakeret sort metal og sort PU læder. Enkeltheden og det minimalistiske design, gør at vores barstol passer ind i ethvert hjem.

Silje barstol SH 65 kan du købe til fast lav pris HER.

silje

Høj barstol til baren

Har du et højbord på 95-105 cm eller måske en bar, som også er oppe i højden? Så skal du købe den høje udgave af ovenstående stol. Barstolen med en sædehøjde på 72 cm og en totalhøjde på 100 cm passer godt til et højbord.

Den eneste forskel er højden på stolen. Derudover er Silje stolen ens i design som billedet herover. Den har selvfølgelig længere ben, mens selve sædet, fodhviler, ryglæn og hele udseendet er den samme.

Barstol til bar er en god måde at sidde komfortabelt ved den høje bordplade. Stolen er med det faste stel let at skubbe ind når den ikke er i brug. Fodhvileren er også god til at støtte benene på, når man sidder og nyder selskabet.

Ryglænet gør at man altid sidder afslappet og har en god støtte bagfra.

Find Silje barstol SH 72 HER.

Et opdateret stel – men samme genkendelige design

Vi udvider løbende vores sortiment og opdaterer vores produktkatalog. En nyhed på shoppen er denne Silje model med drejefod og justerbar højde.

Forskellen fra de to tidligere nævnte modeller er understellet. I stedet for et fast stel er der på denne model en rund bundplade med en sølje hvorpå sædet er monteret. Stolen har stadig fodhviler og rygstøtte. Sædet er i samme design. Men med en justerbar pumpe kan stolen indstilles til en sædehøjde fra 55 cm til 77 cm. Det gør også at stolen både kan bruges til counter, køkkenø, bar eller højbord. Flyt den rundt som det passer dig.

Totalhøjden på Silje med drejefod er fra 84 til 104 cm.

Det nye understel gør også stolen i stand til at dreje 360 grader rundt. Du får derfor en meget funktionel stol, men som bibeholder det stilrene simple design. Vi vil ligefrem vove at påstå at stolen hører endnu mere til den minimalistisk designgruppe end den gamle model med fast understel, da stolen nu udtrykker et roligere look end før.

Barstolen med drejefod og justerbar højde har en fast lav pris. Det gør den ideel til det moderne prisbevidste hjem. Du får en super flot barstol, som passer til de fleste borde. Og som både er flot i udseendet og funktionel i daglig brug.

Se den nye stol med opdateret stel herunder. Stolen er her vist med den mindst mulige højde og den højeste.

Du finder modellen på shoppen HER til en god pris.

Silje barstol med drejefod Silje barstol med drejefod

Afprøv Silje modellen i vores showroom

Vores Silje barstole står i showroom. Vi holder til i Middelfart, hvor du både kan se spisebordsstole, barstole og vores håndværk – plankeborde, bordben, hylder m.m. Du kan afprøve stolen ved et af vores højborde. Se og sid i stolen inden et køb. Ønsker du at tage den med, kan du betale direkte og få stolen, da modellen er en vi har her på eget lager.

Vi håber at se dig på Langelandsvej hos Planke-bord.dk

Hvis du har spørgsmål til vores barstol til counter eller Silje modellen generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os på info@planke-bord.dk eller ringe indenfor vores åbningstider.

Eller book en tid i showroomet og kig forbi HER.

Mere inspo til boligen

Er du til dansk design og veludført håndværk? Følg os på Pinterest eller Instagram, og få alle nyheder, tilbud og flotte kundebilleder af vores arbejde direkte i dit feed.

Du finder vores Pinterest HER, og vores instagram på appen, søg efter @planke_bord.dk

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
NYHEDSBERV HER