OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Billig sofa

Scroll ned

Mere om Billig sofa

Sofaen er stuens hjerte

Du finder sjældent et hjem uden en sofa. Mange har endda to. Du kan finde en billig sofa hos os.

Sofaen du vælger skal være behagelig at sidde i, og den skal være stor nok til både dig selv og dine gæster.

Den sofa du ender med at købe skal også være i god kvalitet og så skal prisen ikke være for høj.

Hos Planke-bord.dk finder du et bredt udvalg af flotte sofaer i stilren design. Vores sortiment af sofaer kommer fra House Nordic. Deres møbler er lavet til nordiske hjem og passer ind i de populære bolig trends.

Med eller uden chaiselong?

Du skal vælge om du ønsker en sofa med eller uden chaiselong. Sofaer med chaiselonger er enten venstre- eller højrevendt. De fleste kan dog indstilles efter eget ønske.

Du finder flere informationer om hvordan chaiselongen sidder ved at vælge en sofa i oversigten og læse mere under beskrivelsen.

Det findes ligeledes flere størrelser på sofaer uden chaiselong. Her kan du finde både 2.5 eller 3 personers sofaer.

Hvad med farven?

Vi har sofaer i flere forskellige farver, hvor farven på den sofa du vælger kan være med til at ændre udtrykket i dit hjem.

Har din stue mange mørke møbler? Så kan det være du skal vælge en gul sofa, der kan bryde rummet op. Måske har du mange lyse ting? Her er det måske bedst at gå med en neutral grå eller grøn sofa.

Farven er vigtig, da de fleste sidder på deres sofa dagligt. Derfor skal du vælge en farve du er tilpas med, og som passer til dit hjem.

Dit valg sætter præg på indretningen i dit hjem, uanset om sofaen skal stå i stuen, på kontoret eller i soveværelset.

Hvorfor velour?

Velour er slidstærkt og let at rengøre. Derudover er velour meget oppe i tiden. Flere boligmagasiner nævner velour som et must have i det moderne hjem. Du går aldrig skævt afsted med en sofa i velour.

Hvis du vælger en velour sofa, så er du med i tidens helt store boligtrends!

Velour stof er blødt og lækkert. Stoffet pynter ligeledes i stuen og så ser det eksklusivt ud. Du får dermed luksus til en lav pris. Og hvem vil ikke gerne have en billig sofa i høj kvalitet?

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
SHOWROOM