OBS

Produktet er på restlager. Vi forventer at have produktet på lager i uge:

Produktet tilføjes til kurven, og sendes straks ved hjemkomst

Tilmeld nyhedsbrev og deltag i konkurrence om gavekort på 1000 kr.

Vi trækker en vinder hver måned. Du får selvfølgelig også gode tilbud direkte i indbakken.

Scroll ned

Tilmeld nyhedsbrev og vind gavekort på 1000 kr.
I vores nyhedsbreve skriver vi om de seneste nyheder fra Planke-bord.dk. Du får eksklusive rabatter, VIP tilbud, samt konkurrencer forbeholdt dem der er skrevet op til nyhedsbrevet. Vil du også være med? Tilmeld dig nu.

 

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet på denne side, giver du os samtykke til at sende dig markedsføring i form af mails der indeholder nyheder, tilbud, information om nye produkter og services mv. Du kan i vores vilkår læse mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.

 

Du deltager ligeledes i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. Vi trækker en vinder hver måned, og den heldige får direkte besked.

Er du den heldige vinder? Brug gavekort på shoppen

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du forvente at modtage 1-2 mails i måneden med spændende nyheder og gode tilbud fra os. Er du en af de heldige der vinder gavekortet på 1000 kr. få du direkte besked.

 

Konkurrencens gevinst har en værdi på 1000 kr. som ikke kan ombyttes til kontanter. Vinderen får tilsendt en unik gavekode som kan anvendes på Planke-bord.dk

 

Gavekoden kan bruges til at købe plankeborde, boliginteriør, håndlavede hylder, bænke eller spisebordsstole. Vi har et stort sortiment med møbler og tilbehør til boligen i nordisk design.

 

VIND 1000 KR. Vi finder en heldig vinder om {countdown}

Design dit drømmebord

Hos planke-bord.dk har du mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke plankebord og træbord, hvad end det skal være et spisebord, sofabord, langbord, cafebord eller noget helt femte.

Design og beregn her
VIND 1000 KR.