Eventyr på Godset

23408-701462

Eventyr på Godset lørdag-søndag den 13 - 14 juni 2015

PIST!!!!

I skal da ikke snydes for det færdige resultat her før weekenden.

Ø150 (SOLGT)

NYD 🌞’en derude og god weekend.

Hilsen team planke-bord.dk
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

I disse dage smiler vi lidt ekstra, vi er ved at gøre denne smukke unika planke klar til en spændt kunde. Som glæder sig til at se hans nye speciallavede sofabord. #unika#plankebord#vildmedtræ#woodworking#sofabordafmahogni#danskdesign #planke-bord.dk. ... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

KUNDEBILLEDE !!!

Jeg har længe drømt om et stort fedt rustikt plankebord, et bord der bare bliver federe og federe efterhånden som daglig brug og kærlig pleje giver det en flot patina.
Ved et tilfælde faldt min søn over planke-bord.dk, og ved et besøg i jeres showroom og jeres åbne værksted, blev jeg sikker på at tiden var inde til at få lavet den nye spisestue jeg længe havde drømt om.
Med Mortens kyndige vejledning, fandt vi hurtigt ud af præcis hvordan bordet skulle se ud, og da Morten ”tilfældigvis” trak mig over til en super flot bænk, var jeg nød til at bestille sådan en også.
Jeg er rigtig glad for min nye spisestue, og dagligt glæder jeg mig over mit ”konge” bord, og ditto bænk.
Tak til Morten og Co. for en super oplevelse ved vejledning og køb af mit nye plankebord og -bænk.

Med venlig hilsen Kristian Strunge

TAK FOR BILLEDET KRISTIAN OG DEJLIGT VI KUNNE HJÆLPE MED DIN NYE SPISESTUEN.

VH TEAM PLANKE-BORD.DK
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

DEN LILLE GULDSMEDE ME MORI - FREDERICIA
Vi har for nyligt leveret dette unika arbejdsbord til en lille lækker guldsmede forretning hvor der absolut er sans for detaljerne. Vi er glade for vi måtte sætte vores præg på hverdagen i din fine forretning.

VH www.planke-bord.dk
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del

Hans har idag lavet denne super flotte bænk i eg, som der er en kunde der har bestilt her: planke-bord.dk/shop/unikke_baenke/baenk-i-eg-krydsstel/
Vi er helt vilde med den, hvad siger l?
... Se mereSe mindre

Vis på Facebook
·Del